Naisten voittoputki jatkui Pihtiputaalla!

Sunnuntaina 4.2. naisten aluesarjan joukkue sai vieraakseen Pihtiputaalle Jyväskylästä JyLen sekä Palokan Pyryn. Miisa Tavaststjernan tunnelmia päivästä:

Pihtipudas-sali oli 2-sarjan käytössä, joten pelasimme tällä kertaa Putaanvirran koulun salissa. Päivän ensimmäinen erä JyLeä vastaan oli tasaisen varmaa taistoa. Virheet pysyivät minimissä ja hyvällä syötöllä hieno aloitus päivälle. Ensimmäinen erä päättyi 25-21 Plokille. Toisessa erässä JyLe yritti kaataa meitä hyvillä syötöillä, mutta naiset kuitenkin kamppailivat erän lopun itselleen lukemin 25-22. Kolmanteen erään vaihdettiin kokoonpanoa ja Emilia Pietikäinen pääsi esittelemään passarintaitojaan. Erä alkoi tiukasti, mutta lopulta Ploki karkasi voittoon lukemin 25-21. Näin ollen pelistä JyLeä vastaan täydet kolme pistettä pankkiin. Pelin parhaina pelaajina palkittiin numero 14 Sanni Siekkinen Plokista ja numero 7 Anni Niemelä JyLestä. Turnauksen parhaan pelaajan palkinnot tarjosi Pihtiputaan S-market.

Seuraavassa pelissä vastassa oli Palokan Pyry. Erä alkoi hyvällä johdolla, mutta erän puolivälissä Plokin omat virheet tasoittivat tilanteen 14-14. Mikon aikalisän jälkeen peli saatiin uudelleen käyntiin. Ensimmäinen erä päättyi 25-21 Plokille. Toinen erä alkoi Plokin osalta takkuisasti. Tilanteen ollessa 4-7 vastustajalle Emilia otti passarin paikan ja lähti rakentamaan erilaista peliä. Emilian tarjoamista passeista Alisa Mäkelä pääsi hyökkäämään ja jälleen oltiin pelissä kiinni. Peli oli loppuun saakka tiukkaa, mutta lopulta taistelu palkittiin ja erä päättyi lukemin 25-23 Plokille. Kolmannessa erässä peli oli jo selkeästi taputeltu. Viimeinen erä päättyi lukemin 25-11 Plokille. Siispä myös Palokalta 3-0 voitto! Parhaina pelaajina palkittiin numero 20 Alisa Mäkelä Plokista ja numero 2 Eveliina Ulmanen Palokan Pyrystä.

Joukkueen yhteishenki ja itsevarmuus ovat parantuneet huimasti kauden edetessä. Tästä on hyvä jatkaa! 

 

The women’s winning streak continued in Pihtipudas!

On Sunday, February 4th, the women’s regional league team hosted JyLe from Jyväskylä and Palokan Pyry in Pihtipudas. Miisa Tavaststjerna shares her thoughts on the day:

The Pihtipudas Hall was unavailable, so this time we played at Putaanvirta School’s gym. The first set against JyLe was a consistently strong battle. With minimal errors and excellent serving, we had a great start to the day. The first set ended 25-21 in favor of Ploki. In the second set, JyLe attempted to challenge us with good serves, but the women fought back, securing the set 25-22. In the third set, we made some lineup changes, and Emilia Pietikäinen showcased her setting skills. The set started closely, but ultimately Ploki secured the victory with a score of 25-21. Therefore, we earned a full three points from the match against JyLe. The best players of the game were awarded to number 14 Sanni Siekkinen from Ploki and number 7 Anni Niemelä from JyLe. Pihtipudas S-market provided the awards for the tournament’s best player.

In the next game, we faced Palokan Pyry. The first set started with a good lead, but halfway through, Ploki’s own errors leveled the score to 14-14. After Miko’s timeout, the game resumed. The first set ended 25-21 in favor of Ploki. The second set started a bit shaky for Ploki. With the score at 4-7 for the opponent, Emilia took over the setter position, bringing a different dynamic to the game. Alisa Mäkelä attacked from Emilia’s sets, and once again, we were back in the game. The match remained tight until the end, but the hard-fought battle paid off, and the set ended 25-23 for Ploki. By the third set, the game was firmly in our control. The final set concluded 25-11 in favor of Ploki. Therefore, another 3-0 victory, this time against Palokan Pyry! The best players were recognized as number 20 Alisa Mäkelä from Ploki and number 2 Eveliina Ulmanen from Palokan Pyry.

The team’s camaraderie and confidence have significantly improved as the season progresses. This sets a positive tone for the continuation of the season!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.