C-tyttöjen turnaus lyhyesti ja ytimekkäästi

4.11. pelattiin C-tyttöjen turnaus Nurmossa. Pelaaja Inka Mäkinen kertoo päivän peleistä:

Meidän ensimmäinen peli oli AA-10 vastaan joka alkoi oikein iloisissa ja energisissä tunnelmissa. Ensimmäinen erä päättyikin meille 25-23. Toisessa erässä tapahtui jotain ja peli lysähti tosi huonolle tasolle ja sellainen peli jatkuikin tämän pelin loppuun. Peli päättyi 1-2 vastustajalle. Pelin jälkeen kaikkia harmitti, mutta onneksi ruoka teki tehtävänsä ja lähdettiin paremmalla fiiliksellä seuraavaan peliin. Se fiilis ei pitkälle pötkinyt kun suupielet roikkuivat jo alhaalla päin. Meidän peli oli tosi huonoa ja etenkin vastaanotto mureni täysin. Tämä peli 0-2 NJ/MJ:lle. Sitä tappiota ei paljon mietitty, kun lähdettiin jo seuraavaan peliin joka lähti hieman huonolla vireellä käyntiin. Ensimmäinen erä hävittiin 12-25. Toinen erä lähti hyvin käyntiin Vilman hyvällä syöttövuorolla. Siitä saatin koko joukkue energiaa ja jatkettiin hyvää peliä. Sillä pelillä saatiin erävoitto 25-23. Ratkaiseva erä ei selostuksia vaadi siitä 2-15 tappio.

Inka Mäkinen #12

 

C-girls tournament in a nutshell

On November 4th, a tournament for the C-girls was held in Nurmo. Player Inka Mäkinen shares her thoughts on the day’s games:

Our first game was against AA-10, and it started in a cheerful and energetic atmosphere. The first set ended in our favor, 25-23. However, something happened in the second set, and the game’s quality dropped significantly, and it continued in this manner until the end of the match. We lost the game 1-2 to the opponents. After the game, everyone was disappointed, but thankfully, food did its job, and we headed to the next game with a better mood. That feeling didn’t last long, as our spirits were already low. Our performance was quite poor, especially our reception. We lost this game 0-2 to NJ/MJ. We didn’t dwell on that loss as we headed to the next game, which started with a bit of a rough start. We lost the first set 12-25. The second set began well with a good serving streak from Vilma. It gave the whole team energy, and we continued to play well. With that performance, we secured the second set, winning 25-23. The decisive set doesn’t require much commentary as we suffered a 2-15 defeat.

Inka Mäkinen #12

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.