A-tyttöjen kausi käyntiin Kuopiossa!

Plokin A-tytöt kävivät pelaamassa Kuopiossa tasoturnauksensa. Lue miten päivän pelit sujuivat joukkueen pelaajien Emma Pirisen ja Elli Huuskosen mielestä!


Meillä oli lauantaina pelit Kuopiossa! Pelit päättyivät eka 0-2 toinen 1-2 ja viimeinen 0-2. Ennen pelejä käytiin nimikierros, koska joukkueessa oli uusi naamoja. Tutustumisten jälkeen paineltiin ensimmäiseen peliin JyLeä vastaan. Ekan erän tekeminen oli ihan hyvää. Parannettavaakin löytyi. Vastustaja vei ensimmäisen erän 19-25. Tokassa erässä kommunikaatio unohtui ja vastustaja vei erän pistein 17-25.

Syötiin hyvin ja sitten starttasi peli PuWoa vastaan. Erälukemat 25-11 kertovat jo aika paljon. Joukkueen oma tekeminen oli mahtavaa ja kommunikaatio toimi taas. Erässä tuli paljon hyviä torjuntoja sekä kovia hyökkäyksiä. Toiseen erään vastustaja kasasi itsensä ja vei 18-25. Kolmannessa erässä peli ei oikein lähtenyt käyntiin meidän osalta ja Puwo pysyi kuskin paikalla koko erän läpi.

Viimeiseen peliin kerättiin päivän aikana opitut asiat ja painettiin kovaa Jujua vastaan. Eka erä oli todella tiukka, joka alkoi vahvoilla hyökkäyksillä sekä torjunnoilla. Erä päättyi harmillisesti 24-26 vastustajalle. Pelin toinen erä oli tiukkaakin tiukempi, erä kuitenkin Jujulle 23-25. Erässä hyökkäsimme rohkeasti ja kovaa.

Tekstin kirjoittanut Emma Pirinen ja Elli Huuskonen

Päivän pelien tulokset: 

JyLe – Ploki – 2-0 (25-19, 25-17)

Ploki – PuWo – 1-2 (25-11, 18-25, 10-15)

Juju – Ploki – 2-0 (26-24, 25-23)

A-tyttöjen seuraava turnaus pelataan 28.10. Paikkakunta varmistuu myöhemmin.

A-juniors season started in Kuopio!

We had games in Kuopio on Saturday! The first game ended 0-2, the second game ended 1-2 and the last game ended 0-2. Before the games we went through the names of our players because there were new players in the team. After getting to know each other, we started our first game against JyLe. The first set was quite good for us. There was also room for improvement. The opponent won the first set 19-25. In the second set communication was forgotten and the opponent won the set 17-25. 

After the first game we ate well and then the game against PuWo started. The points 25-11 already tell quite a lot. The team’s own work was great and communication worked again. There were a lot of good blocks and hard attacks in the set. In the second set, the opponent improved their own game and won the set 18-25. In the third set, the game didn’t really get started for us and PuWo led the entire set.

In the last game, the things learned during the day were in our minds and we went to play hard against Juju. The first set was really tight, which started with strong attacks and defenses. The set ended sadly 24-26 for Juju. The second set of the game was even tighter, but Juju won the set 23-25. In the set, we attacked bravely and hard.

Text by Emma Pirinen and Elli Huuskonen

Saturday’s results:

JyLe – Ploki – 2-0 (25-19, 25-17)

Ploki – PuWo – 1-2 (25-11, 18-25, 10-15)

Juju – Ploki – 2-0 (26-24, 25-23)

Next tournament is 28.10. The location will be revealed later.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.