Maakuntasarjajoukkue toi voitot kotiin

Lauantaina 4.2. Plokin naisten maakuntasarjajoukkue matkasi Jyväskylään turnaukseen. Anni Huuskonen kertaa raportissaan, miten päivä sujui.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Bombbe. Pelin ensimmäinen erä oli pientä haparointia kummaltakin puolelta mutta erä kuitenkin selvästi meille 25–16.

Toisessa erässä oma tekeminen lipsui, ja virheitä tuli reilusti. Erä päättyikin 21–25 Bombbelle. 

Kolmanteen erään lähdettiin paremmalla fokuksella ja sisuuntuneempina. Kolmas erä olikin jo huomattavasti parempaa tekemistä ja näin ollen kolmas erä meille 25–16. Peli siis 2–1 meille. 

Toista peliä Vipaa vastaan päästiin pelaamaan heti ensimmäisen pelin jälkeen. Ensimmäisessä erässä vastapuoli tuntui olevan koko ajan pari askelta edellä. Erän lopussa saimme kuitenkin vielä hienosti kasattua itsemme. Erä päättyikin lopulta takamatkalta lukemin 25–23 meille.

Toiseen erään lähdettiin täysin uudella asenteella ja ensimmäisen erän onnistumisista sisuuntuneina. Alisa Mäkelän syöttöputkella päästiin hyvään etumatkaan. Toisessa erässä oma peli olikin oikein hyvää ja onnistumisia tuli kaikille. Toinen erä siis selvästi meille 25–15.

Vikaan erään lähdettiin hyvällä mielellä ja se tuotti tulosta. Myös kolmannessa erässä nähtiin paljon onnistumisia ja pelaamisen riemua. Kolmas erä myöskin selvästi meille 25–15. Kokonaisuudessaan peli Vipaa vastaan siis 3–0 meille.

Päivästä jäi lopulta käteen 2–1-voitto Bombbea vastaan ja 3–0-voitto Vipaa vastaan. Päivän aikana nähtiin myös paljon onnistumisia ja kehitystä aiempiin peleihin verrattuna. Turnausvoitto varmisti meille pääsyn jatkopeleihin ja seuraavat pelit pelataan maaliskuussa. Tästä on hyvä jatkaa! 

Teksti Anni Huuskonen

 

The provincial league team brought home the wins

Saturday 4.2. Ploki’s women’s provincial league team traveled to Jyväskylä for the tournament. Anni Huuskonen tells in her report how the day went.

In the first game, we faced Bombbe. The first set of the game was a little fumbling from both sides, but the set was still clearly for us 25–16.

In the second set, my own work slipped, and there were a lot of mistakes. The set ended 21–25 for Bombe.

We started the third set with a better focus and with more guts. The third set was already significantly better, and thus the third set was 25–16 for us. So the game is 2–1 for us.

The second game against Vipa was played right after the first game. In the first set, the opponent seemed to be a couple of steps ahead all the time. At the end of the set, however, we managed to pull ourselves together nicely. The set finally ended with a score of 25–23 for us.

We started the second round with a completely new attitude and encouraged by the successes of the first round. Alisa Mäkelä’s pass gave us a good lead. In the second set, our own game was really good and there were successes for everyone. The second set is clearly 25–15 for us.

We started with good intentions and it paid off. Also in the third set we saw a lot of successes and the joy of playing. The third set was also clearly for us 25–15. Overall, the game against Vipa is 3–0 for us.

The day ended with a 2–1 win against Bombe and a 3–0 win against Vipa. During the day, we also saw a lot of successes and developments compared to previous games. The tournament win secured us access to the next games and the next games will be played in March. This is good to continue!

Text:Anni Huuskonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.