Täydet pojot kotiin!

Plokin N2-joukkueen peli Haukiputaan Heittoa vastaan päättyi kotisalissa mukaviin lukemiin, kirjoittaa joukkueen jäsen Vilma Hietalahti otteluraportissaan.

Sunnuntaina 20.11 haastoimme kotisalissa vieraaksemme saapuneen Haukiputaan Heiton jälleen kerran haasteellisella kokoonpanolla.

Ensimmäinen erä käynnistyi vastustajan hyökkäyspisteillä. Oma peli rullasi silti ihan hyvin, ja otimme erän alkuun mukavan johtoaseman. Kuitenkin tilanteen ollessa 13–8 meidän eduksemme oma keskittymisemme alkoi herpaantua ja teimme paljon virheitä, kunnes vastustaja nousi tasoihin 13–13. Aikalisän jälkeen kuitenkin paransimme omaa peliä ja hallitsimme loppuerää. Erä siis meille lukemin 25–19.

Toisen erän alku oli tasainen aina tilanteeseen 10–10 asti. Sitten lisäsimme kierroksia ja porskutimme reilusti ohi vastustajasta. Haukiputaalaiset kuitenkin kirivät, mutta siitä huolimatta taistelimme erän itsellemme 25–22.

Kolmanteen erään paransimme omaa peliämme edelleen, ja olimmekin miltei koko erän johtoasemassa. Hyvä pelifiilis näkyi kentällä. Viimeinen erä päättyi meille 25–20 ja koko peli siis 3-0 meidän voittoomme. Otimme täydet pojot kotiin!

Pelissä nähtiin hienoa taistelua. Parhaina pelaajina palkittiin Haukiputaan joukkueesta Milla Makkonen ja meidän joukkueesta Sara Piippo.

Kirjoittanut Vilma Hietalahti 

xxxxx

Full points home!

Ploki’s N2 team’s game against Haukiputaan Heitto ended with good numbers at home, writes team member Vilma Hietalahti in her match report.

On Sunday the 20th of November, we once again challenged Haukiputaan Heitto, who came as our guest in the home hall, with a challenging line-up.

The first set started with the opponent’s attack points. Our game still went quite well, and we took a comfortable lead at the beginning of the set. However, with the score 13–8 in our favor, our own concentration started to falter and we made a lot of mistakes until the opponent leveled at 13–13. After the extra time, however, we improved our game and dominated the rest of the set. So the score for us is 25–19.

The beginning of the second set was even until the situation was 10–10. Then we increased the laps and passed well past the opponent. However, the players from Haukipudas fought hard, but despite that we fought for the set 25–22.

In the third set, we continued to improve our game, and we were in the lead for almost the entire set. A good game feeling was visible on the field. The last set ended 25–20 for us and the whole game was 3–0 for our victory. We took full points home!

The game saw a great fight. The best players were awarded to Milla Makkonen from the Haukipudas team and Sara Piippo from our team.

Written by Vilma Hietalahti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.