N2 kohtasi Pieksämäen Tsempin

Tänään, sunnuntaina 8.12., vieraaksemme kotiluolaan saapui lohkokärki Pieksämäen Tsemppi. Kolmieräisen ottelun jälkeen pisteet matkasivat Pieksämäelle. Pelimme oli tahmeaa ja hieman väkinäistä. Ilo ja palo puuttuivat kentältä. Tsemppi painosti vahvalla syötöllään läpi pelin ja vastaanoton hieman rakoillessa, emme päässeet täysin peliin sisään.

Ensimmäinen erä alkoi osaltamme todella vaisusti. Tsemppi otti heti muutaman pisteen kaulan. Erän puolivälissä oma pelimme alkoi hiljalleen rullata, mutta Tsemppi hoiti ensimmäisen erän varmuudeella 20-25.

Toinen erä toisti valitettavan samaa kaavaa. Vastaanotto sakkasi pahasti ja Tsemppi repi heti viiden pisteen johdon. Pikkuhiljaa erän kuluessa saimme taas jutun jujusta kiinni, mutta pallo kimpoili edelleen vastustajan laariin. Tsemppi vei myös toisen 20-25.

Kolmas erä näytti jo lupaavalta. Repäisimme heti seitsemän pisteen eron Julia Kemppaisen syöttövuorolla ja pidimme peliä hyvin yllä. Tsemppi hiipi kuitenkin askel askeleelta lähemmäs ja niin mentiin rinta-rinnan erän ratkaisuhetkille saakka. Taistelimme joka pallosta. Paransimme omaa tekemistä koko ajan, hetki hetkeltä. Syöttöpeli oli rohkeampaa, torjunta pääsi kiinni vastapuolen hyökkäyksiin ja kaivoimme palloja kentän pinnasta, Petra Turunen oli tänään joukkueemme ehdoton työmyyrä. Loppuun asti väännettiin, mutta aivan ei riittänyt. Kolmas erä 24-26 Tsempille ja koko ottelu lukemin 0-3.