N2-joukkueelle voitto kotisalissa

Kotipelimme alkoi klo 13.00 LuoWoa vastaan. Peli alkoi meidän osaltamme hyvin, sillä saimme pelistä otteen heti alussa ja johdimme peliä puoleenväliin asti. Sen jälkeen peli oli tasaista ja lopussa LuoWo kiri, mutta voitimme erän lopulta pistein 25-23.

Toinen erä alkoi vastustajan johdolla, mutta saimme kirittyä rinnalle ja loppua kohden olimme selvästi johdossa. Erän oltua lopuillaan LuoWo sai hyvän pisteputken ja taisteli hyvin, mutta onnistuimme voittamaan erän pistein 25-22.

Kolmannessa erässä peli oli tosi tasaista molemmilta joukkueilta alusta loppuun. Kuitenkin LuoWo sai käännettyä erän itselleen vaikka taistelimme loppuun asti. LuoWo voitti erän pistein 24-26.

Neljännessä erässä peli oli taas kerran tasaista molemmilta joukkueilta. Erän lopussa LuoWolla oli kaksi eräpalloa, mutta joukkueemme taisteli ne itselleen ja tilanne tasoittui. LuoWo voitti seuraavan pallon ja heillä oli taas eräpallo, mutta kestimme senkin ja voitimme erän itsellemme pistein 27-25. Voitimme pelin erin 3-1.