Lähdimme perjantaina 11.10. koulun jälkeen kohti Korpilahtea, jossa yövyimme yhden pelaajamme kotona. Saimme mahtavat ruokatarjoilut ja nukkumispuitteet.
Seuraavana aamuna matkamme jatkuikin kohti Huittista, jossa pelasimme kauden toisen A-tyttöjen
turnauksemme.

Joukkueeseemme liittyi myös uusi pelaaja nimeltä Jenny Kaikkonen. Jenny on yleispelaaja ja loistava lisäys meidän hassun hauskaan porukkaamme! 😋

Pelipäivän aamu lähti kuitenkin nahkeasti käyntiin Korpilahden pyrintöä vastaan ja omia virheitä tuli kiitettävästi, mutta saimme pidettyä pelin tason jollain lailla kasassa ja peli parani loppua kohden. Pelistä siis aamun ensimmäinen voitto erin (25-17) (27-29) (15-6).

Päivän toinen koitos oli kotisalissaan pelaavaa LP-Vampulaa vastaan. Ensimmäinen erä oli loistava. Omat virheet pidettiin kurissa, mutta toisessa erässä kaikki menikin päinvastoin ja erä Vampulalle selvästi. Kolmannessa erässä keräsimme itsemme ja peli oli hyvää, mutta vastustaja oli niukasti parempi ja vei erän lopulta omiin nimiinsä (25-18) (9-25) (16-18).

Päivän viimeinen peli oli PuMaa vastaan. Ensimmäinen erä oli tiukka, väsymys painoi jaloissa ja se näkyi tekemisessä. Ensimmäinen erä siis PuMalle. Toinen erä oli myös tiukka, mutta taistelimme väsymyksestä huolimatta erän meille. Kolmas erä oli hurjaakin hurjempaa tasaväkistä taistelua. Peli siis meille erin (23-25) (26-24) (17-15).

Pelipäivä oli kokonaisuudessaan nousujohteinen, mutta samalla raskas koska kaikki pelit menivät meidän osalta kolmeen erään. Päivä oli kuitenkin mahtava päättää taisteluvoittoon. Ja kaikille jäi hyvä fiilis. Nyt sitten lomille lompsis 🤪