N1 avasi kauden Oulussa

Tänään N1 matkasi ensimmäiseen naisten ykkössarjan peliin Oulun Kiskon vieraaksi. Päivä alkoi rennosti, kun peli alkoi vasta 18.30, joten matkaan lähdettiin vasta 14.15. Matkalla syötiin omia ruokia ja mietittiin sponsoriehdokkaita ja tulevaa kautta. Saavuimme pelipaikalle klo 17. Vastustajasta etukäteen tiedettiin kyseessä olevan nuori, viime kautena tasokkaasti pelannut joukkue. Lähdimme kuitenkin peliin hyvällä asenteella, ja tavoitteena päästä omalle tasolle pelillisesti.

Ensimmäinen erä alkoi takkuilevasti vähän jännityksen näkyessä. Vastaanotossa oli pieniä ongelmia, mutta loppua kohden erä kuitenkin parani ja kirimme erän lopussa tärkeitä pisteitä. Erä kuitenkin päättyi (22-25) Kiskolle.
Toinen erä lähti käyntiin älyttömän hyvällä fiiliksellä, joka näkyi pelissä. Kisko kuitenkin nousi rinnalle ja lopulta jopa ohi hyvällä syötöllä. Kisko voitti erän (21-25).
Kahden erän jälkeen pidettiin pieni erätauko, jossa puitiin erissä nähtyjä ongelmia. Havainnointiin vastaanotossa olleet ongelmat, ja syötössä tapahtuneet virheet. Nämä huomattaessamme viimeisessä erässä vastaanotto parani hieman ja syöttövirheitä tuli vähemmän verrattuna edellisiin eriin. Pelifiilis kuitenkin laski hieman, joka johti Kiskon kolmannenkin erän voittoon lukemin (21-25). Peli siis päättyi Kiskolle 3-0. Parhaan pelaajan palkinnon meidän joukkueesta sai #24 Sinitta Mennala.

Kokonaisuudessaan peli oli hyvää ja näytti lupaavalta, ottaen huomioon et kyseessä oli joukkueen ensimmäinen ykkössarjapeli. Vähäisestä miehityksestä huolimatta ääntä löytyi ja löytyy edelleen paluumatkalla. Paluumatkalla pysähdyimme Tupoksen ABC:llä syömässä, ja nyt matka jatkuu kohti kotia.