E-tytöillä kotiturnaus

IMG 22751

IMG 22751

(kuvat Jari Kotka/ Vili Varis)

Plokin e-työt jatkoivat maakuntasarjaa vaihteeksi kotisalissa. Turnauksessa pelattiin kahden eri lohkon ottelut, tosin molemmista lohkoista jäi yksi joukkue pois sairastelujen takia joten kaikille oli luvassa kaksi ottelua. Ploki oli edellisessä turnauksessa pudonnut alempaan lohkoon joten nyt oli revanssin paikka.

Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli PetPet. Jos muissa joukkueissa  oli vajausta sairastelujen takia, Plokilla oli käytössään kaikki 7 pelaajaa ja valmentajalla olikin miettimistä miten kahdessa ottelussa saadaan kaikille tasaisesti peliaikaa. Ensimmäisen erän Ploki vei melko selvästi 25-17, toiseen erään PetPet tuli paremmin mukaa mutta Ploki vei toisenkin erän lukemin 25-21.

Toisessa ottelussa vastaan tuli Korpilahden Leijat. Ottelu eteni pajolti saman kaavan mukaan kuin edellinenkin, ensimmäinen erä Plokille selvemmin 25-10, toinen erä  niinikään Plokille mutta ei niin selvin numeroin 25-20.

Kaksi voittoa (+1 luovutus voitto JyLeltä) oli kelpo saalis ja seuraavassa turnauksessa ollaan taas ylemmässä lohkossa. Syksyn ja talven harjoittelu Etelän Iidan ja Liigapelaajien valmennuksessa alkaa näkymään selvästi tyttöjen otteissa ja pisteitä tehdään entistä enemmän hyökkäyspelin kautta. Joukkuetta koutsasi tutusti Tuire Koljonen, seuraava turnaus pelataan Petäjävedellä myöhemmin tarkentuvana ajankohtana.