D-tytöt jatkavat A-poolissa

Dt_12_1_a

Dt_12_1_a

D-tyttöjen kevätkauden ensimmäinen turnaus pelattiin viime lauantaina Pihtipudas-Salissa. Samoin kuin muissa ikäluokissa, myös D-joukkue pelaa turnauksensa kevätkaudella pooliturnauksina. Pikkuisilla taktisilla muutoksilla suuntasimme kohti kevätkauden ensimmäisiä pelejä.

Ekassa ottelussa vastaan asettui alkusarjan voittanut JoLePa. Ensimmäisessä erässä joukkueet keräsivät pisteitä tasaisesti läpi erän. Joukkueemme huokui itseluottamusta, mutta alkusarjan voittajaa ehkä kunnioitettiin liikaa. Erä JoLePalle 23-25. Toiseen erään saimme luotua kunnon taisteluilmeen ja veimme erän selkeästi 25-15. Kolmas erä oli Plokin juhlaa numeroin 15-8. Koko ottelu Plokille 2-1.

Toiessa ottelussa vastaan asteli JyLe/Flames. Ehkä ensimmäisen ottelun voitto tuntui liian hyvältä ja pakka ei pysynyt kasassa halutulla tavalla. Teimme helpohkoja virheitä liikaa. Pelasimme peruspeliä mutta se viimeinen pykälä puuttui. Ottelu Flamesille 2-0 (25-13, 25-11).

Viimeiseen otteluu valmistautuminen jännitti niin pelaajia kuin hiukan valmentajaakin. Olihan kysessä ratkaiseva ottelu jatkopooleja ajatellen. Vastaan Plokille asettui Korpilahden Pyrintö. Molemmat erät olivat kuin kopiot toisilleen. Joukkueet taistelivat pisteistä tasaisesti hyvällä perustekemisellä. Erien ratkaisuhetkillä joukkueemme oli kuitenkin nälkäisempi voittamaan ja pisteet jäi Plokille 2-0 (25-20, 25-22).

Tämähän tarkoitti myös sitä että jatkamme  26. tammikuuta Leppävedellä pelattavassa turnauksessa A-poolissa. Hyvä tytöt, tästä on hyvä jatkaa!