D-tyttöjen jatkosarjat alkoivat

D-tytöt aloittivat sunnuntaina jatkosarjan ottelut Jyväskylässä. Mukaan oli nyt tullut myös kaksi uutta joukkuetta: Konneveden urheilijat, KonnU sekä Jyväskylästä toinen joukkue, JyLe 2. Tälläkertaa Plokilla oli vastassa JyLen molemmat joukkueet.

Pelipaikkana oli Keltinmäen koulu Jyväskylässä.  Sali oli aika pieni, joten nyt piti olla tarkkana aloitussyötöissä. Ensimmäisenä oli vastassa JyLe 2. Ensimmäisessä erässä vastustajan pisteet tulivat yhtä lukuunottamatta pelkästään Plokin syöttövirheistä. Varpaat viivalla, käsi seinässä, eihän siitä mitään meinannut tulle, mutta tarkalla keskittymisellä alkoi syötötkin sujumaan. Toinen erä oli huomattavasti helpompi kun syöttörajan takana oli jo vähän enemmän tilaa. Eka erä Plokille 2-0 (25-9, 25-4).

Tämän jälkeen pidettiin taukoa ja seurattiin muiden pelejä osan hoitaessa tuomarointi ja kirjuritehtäviä.

Seuraavana oli vastassa JyLe 1 joukkue. Vastus oli kovempi kuin edellinen, JyLe laittoi kampoihin ihan tosissaan ja johtikin eka erää jo 0-6. Jostain penkin alta löytyi uutta intoa ja Plokinkin peli alkoi kulkemaan. Tasaista peliä jatkettiin erän puoleen asti ja siitä alkoi Plokin nousu. Toinen erä tuotti tuskaa pienten virheiden takia, mutta siitäkin noustiin voittoon. Toinenkin ottelu siis Plokille 2-0 (25-14, 25-18).

Seuraava turnaus pelataan Korpilahdella 12.2.