D-tytöt Leppävedellä

Lauantaina D-tytöt matkasivat komen ottelun turnaukseen Leppävedelle. Vastassa olivat kotijoukkue Leppäveden Legendat, Korpilahden Pyrintö sekä KonnU Konnevedeltä.

Ensimmäinen ottelu Legendoja vastaan oli helppoa meille. Carita pommitti 9:stä pisteestä erän loppuun 16:sta syötön putken ja eka erä Plokille. Ottelu ei oikein ehtinyt kunnolla käyntiin kun se jo loppui. Toinen erä samankaltainen, hyvät syötöt ja hyökkäykset upposivat vastustajan kenttään ja toinenkin erä Plokille.

Toisena vastassa Pyrintö. Tasainen eka erä, paljon omia virheitä. Niistä selvittiin kuitenkin kunnialla ja eka erä Plokin nimiin. Toinen erä olikin aivan erilainen. Hanna syötteli alkuun todella hyviä ja vaikeita syöttöjä naapureille ja lopulta erä tuli kuin lahjaksi meille. Kolmas ottelu oli KonnUa vastaan. Sekin meni hyvin muutamia pikku virheitä lukuunottamatta. Ottelu Plokille 2-0.

Tulokset:  Ploki-Legendat  2-0 (25-5, 25-6), Ploki-Pyrintö  2-0 (25-18, 25-3), Ploki-KonnU  2-0 (25-12, 25-9)

Seuraava turnaus on kotipeli 27.11. Pihtipudas-Salissa. Tervetuloa kannustamaan!