Plokin miesten kausi päätökseen

Ploki isännöi Keski-Suomi-sarjan päätöskierroksella Sumiaisten Kuntoa ja Korpilahden Pyrintöä. Kunnianhimoisesti Ploki lähti tavoittelemaan täyttä kuuden pisteen pottia, jolla se olisi varmistanut lopullisen sijoituksen kolmen parhaan joukossa.

Ensimmäisessä ottelussa Ploki kohtasi SumKu:n. Tahmeasta alusta huolimatta Ploki hallitsi selvästi tapahtumia läpi ottelun, eikä paremmuudesta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Voitto Plokille puhtaasti 3-0, kun vieraat eivät yhdessäkään erässä päässeet edes 20 pisteeseen. Syöttöruudussa Jussi-Akseli Körkkö oli erityisen terävänä saaden vastustajan pelin sekaisin. Hetkittäin passari Hietalaakso ja yleispelaaja Sami Matalamäki tarjosivat yleisölle muutaman tyylikkään kuvion, jotka saivat vastustajan päät täysin pyörälle.

Toisessa ottelussa vastaan tuli Pyrintö. Ploki tuli valmiina peliin ja dominoi ensimmäistä erää hetkittäin jopa näytöstyyliin. Toisen erän puolivälissä kuitenkin tapahtui jotain mystistä ja Pyrintö sai otteen pelistä. Ploki nousi vielä lopussa jatkopalloille, mutta omat hyökkäysvirheet ratkaisivat erän vieraille 28-30. Kolmas erä oli lähes toisen uusinta, mutta tällä kertaa Plokin kiri ei riittänyt edes haastamaan vastustajia toden teolla. Näin ottelu Pyrinnölle 2-1. Toisen ottelun ehdoton tehomies oli hakkuri Pasi Mikkonen (14/+7).