Plokin miehet aivan yössä Korpilahdella

Miesten Keski-Suomi-sarjassa oli pitkä pelipäivä sunnuntaina Korpilahdella. Plokin ohjelmassa oli neljä ottelua, kun normaalin turnauksen lisäksi pelattiin syksyn rästipelit. Vastassa olivat Korpilahden Martti, sekä Jämsänkosken Jyry.

Ensimmäinen peli Jyryä vastaan lupaili hyvää, vaikkei Plokin peli koko aikaa aivan satumaisesti toiminutkaan. Loppua kohti kuitenkin ote hiipui, eikä aivan viimeistä taistelua löytynyt. Avauspeli kuitenkin Plokille 2-1 sekavan pelin jälkeen.

Toinen ottelu olikin jatkuvaa pään seinään hakkaamista. Korpilahden todella kokenut joukkue puolusti lähes kaikki pallot peliin ja kun Plokin oma puolustuspelaaminen oli heikkoa, niin isännille ei pystytty tarjoamaan edes kunnon vastusta. Ottelu Martille puhtaasti 3-0.

Kolmanteen peliin lähdettiin taistelemaan kovaa. Jyry oli kuitenkin täynnä itseluottamusta, joten edes Plokin tukevantuntuiset johdot eivät riittäneet erävoittoihin. Kolmas erä oli Jyryllekin liikaa ja Ploki hoiti siitä tärkeän pisteen sarjatilannetta ajatellen. Ottelun kuitenkin Jyry erin 2-1.

Päivän viimeiseen peliin tuli sisuuntunut Ploki. Kova yrittäminen ei kuitenkaan tuottanut kummoista tulosta, kun Korpilahden vanhat parrat pelasivat eleettömän varmasti koko päivän. Toisen erän Ploki otti mahtavalla taistelulla, mutta eräpiste jäi kuitenkin laihaksi lohduksi. Ottelu Martille 2-1.

Jaossa oli siis 12 pistettä, joista vain neljä matkasi Plokin mukana Pihtiputaalle. Päivä oli selvästi pettymys, kun kukaan paikalla olleista pelaajista ei pystynyt pelaamaan omalla tasollaan. Erityisesti Sami Matalamäen poissaolo näkyi vastaanoton herpaantumisena ja hyökkäyksen tehottomuutena. Näillä peliestyksillä olisi ollut kylmä kyyti jopa tunnetusti kuumissa Plokin puulaakeissa! Kausi kuitenkin jatkuu ja Ploki taistelee yhä paikasta kolmen parhaan joukkoon, kun jäljellä on kaksi ottelua kotisalissa 20.3.