Ukot eivät saaneet otetta pelistä

Ukot matkasivat sunnuntaina 18.2. Tiikereiden vieraaksi Kokkolan urheilutalolle. Vertti Poikonen kertoo kuinka Ukkojen kävi:

Pelin ensimmäinen erä alkoi hyvin tasaisissa merkeissä, kunnes erän puolessa välissä Tiikerit saivat erästä paremmin kiinni ja ottivat pienoisen johtoaseman tilanteeseen 13-9. Ploki otti tässä kohtaa aikalisän, mutta Tiikerit pitivät johtoasemansa edelleen aikalisän jälkeen. Ploki sai taas erästä kiinni ja tuli 2 pisteen päähän tilanteeseen 20-18, jonka jälkeen tiikerit ottivat aikalisän. Tämän jälkeen Tiikerit ottivat taas johtoaseman ja erä päättyi Tiikereille 25-22

Pelin toisen erän alussa Tiikerit saivat heti johtoaseman. Tiikerit saivat nostettua johtonsa jopa 14-7 tilanteeseen. Plokin vaihdon ja aikalisän ansiosta tilanne tasoittui tilanteeseen 16-14. Tämän jälkeen Ploki ei taas saanut peliään kuntoon ja Tiikerit ottivat johtoaseman ja pitivät sen erän loppuun asti, joten myös toinen erä päättyi Tiikereille lukemin 25-20.

Pitkän erätauon jälkeen joukkueet astelivat taas kentälle kolmanteen erään. Erän ensimmäiset pallot menivät tasaisissa merkeissä. Tiikerit kuitenkin ottivat taas reilun johdon ennen erän puoltaväliä tilanteeseen 12-6. Tämän jälkeen Ploki yritti saada peliä toimimaan vaihdoilla, mutta sekään ei auttanut ja Tiikerit vain kasvattivat johtoa tilanteeseen 16-6. Kolmannessa erässä Ploki ei saanut enää pelistä kiinni missään vaiheessa ja erä meni Tiikereille 25-14. Harmikseen tällä kertaa Ploki hävisi tylysti suoraan 0-3.

The team couldn’t gain control of the game

The team traveled on Sunday, February 18th to face Tiikerit at the Kokkola Sports Hall. Vertti Poikonen shares the experience:

The first set started in a closely contested manner, but around the midpoint, Tiikerit gained a better grip and took a slight lead at 13-9. Ploki called a timeout, but Tiikerit maintained their lead even after the break. Ploki managed to catch up, narrowing the score to 20-18, after which Tiikerit called a timeout. Following this, Tiikerit regained the lead, ultimately winning the set 25-22.

In the beginning of the second set, Tiikerit quickly took the lead, extending it to 14-7. Thanks to Ploki’s substitutions and a timeout, the score leveled to 16-14. However, Ploki struggled to regain momentum, and Tiikerit secured and held onto the lead until the end of the set, winning 25-20.

After the long break, the teams entered the court for the third set. The initial points were closely contested, but Tiikerit once again took a significant lead at 12-6. Despite Ploki’s efforts to adjust through substitutions, Tiikerit continued to extend their lead to 16-6. In the third set, Ploki couldn’t find their rhythm at any point, resulting in Tiikerit winning decisively with a score of 25-14. Unfortunately, this time Ploki suffered a clean 0-3 defeat.