Lentopallon täyteinen viikonloppu Pihtiputaalla!

Tulevasta viikonlopusta on tulossa oikea lentopallon superviikonloppu Pihtiputaalla. Lauantaina 3.2. Plokin D- ja B-junnut järjestävät omat kotiturnauksensa, missä päästään näkemään nuorten pelaajien taituruutta ja intoa. D-juniorit pelaavat Pihtipudas-salissa.

D-juniorit pelaavat seuraavanlaisella aikataululla:

11.00 Ploki – AA Sabotage 

12.00 PANDAT – Ploki

13.00 Ploki – NJ Supersudet

15.00 NJ/Chokot – Ploki

B-juniorit pelaavat Putaanvirran koulun liikuntasalissa, seuraavalla aikataululla:

11.00 Ploki – NJ/Luja

15.00 KARHU B – Ploki

17.30 Ploki – KyVo

Sunnuntaina pelit jatkuvat, kun 2-sarjajoukkueet ottavat mittaa vastustajistaan Pihtipudas-salissa. Naiset pelaavat klo 13 Vehniän Warttia vastaan. Vehniän joukkueessa useampikin pelaaja on aikoinaan edustanut Plokia. Miehet pelaavat klo 17, heitä vastaan asettuu Vilppulan Tähti. Sunnuntain otteluiden sisäänpääsy on täysin ilmainen.

Samana päivänä myös naisten aluesarjajoukkue pistää parastaan omassa kotiturnauksessaan Putaanvirran koulun liikuntasalissa. Luvassa on päivä täynnä vauhdikkaita pelejä, tiimityötä ja tietenkin itse pelin riemua. 

Naisten aluesarjan peliaikataulu:

11.00 JyLe – Ploki

14.00 Ploki – Palokan Pyry

Kaiken kaikkiaan viikonloppu tarjoaa rentoa ja mukavaa lentopallon seuraamista eri ikäluokissa ja tasoilla paikallisessa hengessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.