Pöhinää Nurmossa

Naisten 2-sarjajoukkue eli Likat lähtivät tuttuakin tutumpaan Nurmoon pelaamaan sunnuntaina, Eevakaisa Salmi ja vieraileva tähti Alisa Mäkelä kertovat pelistä:

Aamulla naisten kakkossarja lähti aikaseen liikkeelle, ettei edellisen viikon matkustusshow uusiutuisi. Viitasaarelta napattiin loppuporukka kyytiin ja körryyteltiin kohti tuttuakin tutumpaa Nurmon yläasteen salia. Hyvän lämmittelyn kautta eka erä käyntiin. Homma oli meillä hyvin hyppysissä ja hyvällä pelillä napattiin erävoitto.

Toinen erä oli tiukkaa vääntöä ja Nurmo vei sen nimiinsä 25-23.

Kolmannessa erässä Nurmo sai draivin päälle ja meillä hieman peli töksähteli. Kolmannen erän lopussa saatiin kuitenkin taas uusi vaihde silmään ja kirittiin vastustajan eräpallotilanteessa hienoihin suorituksiin. Kolmas erä kuitenkin Nurmolle 25-17.

Neljännessä erässä koettiin jo hieman kauhun hetkiä, kun Roosa otti rajun näköisen ilmalennon hienon puolustuksen yhteydessä. Tästä kuitenkin sisuunnuttiin ja vietiin erän loppu ihan suvereenisti.

Viides erä oli jälleen tasaista vääntöä, mutta niin vain viime hetkillä kattoverkot olivat kerrankin meidän puolella ja erä meille 15-13. Anniinalle ”päivän viilipytty” -palkinto päivän viileimmästä syötöstä eräpallotilanteessa aikalisän jälkeen.

Joukkueessa oli tänään yksi vieraileva seikkailija, napattuna suoraan kolmossarjasta. Vieraileva seikkailija alias Allu hyökkäsi aina kovaa, passista kuin passista ja se näkyikin myös pistetilastoissa. Kapteenillamme oli tänään kielenkannat liukkaina, sana hallussa ja nykyään tuomarikin tietää, että hänen tehtäviinsä kuuluu myös verkkovirheiden tuomitseminen.

Päivä sisälsi paljon onnistuneita suorituksia, hyviä syöttöjä ja vastaanottoja, hienoja puolustuksia ja passeja, tehokkaita hyökkäyksiä sekä myös muutaman makoisan torjunnan.

 

Buzz in Nurmo

Women’s 2nd division team, known as Likat, headed to the familiar surroundings of Nurmo for a match on Sunday. Eevakaisa Salmi and guest star Alisa Mäkelä share their insights on the game:

In the morning, the women’s second division team hit the road early to avoid a repeat of last week’s travel show. The remaining crew was picked up in Viitasaari, and we cruised towards the well-known Nurmo upper secondary school gym. After a good warm-up, the first set got underway. We had control of the situation and secured the set victory with good gameplay.

The second set was a tight battle, and Nurmo claimed it with a score of 25-23.

In the third set, Nurmo gained momentum, and our game stuttered a bit. Towards the end of the third set, we found a new gear, showcased excellent performances in a critical situation, but Nurmo secured the set with a score of 25-17.

The fourth set brought some anxious moments when Roosa had a spectacular airborne moment during an excellent defense. Nevertheless, we rallied and finished the set quite convincingly.

The fifth set was once again a close contest, but in the final moments, the net gods were on our side, and we won the set 15-13. Anniina received the ‘cool cucumber of the day’ award for her cool serve in a set point situation after a timeout.

Today, we had a guest adventurer from the third division. The guest adventurer, alias Allu, attacked hard, regardless of the pass quality, and it showed in the score statistics. Our captain had a silver tongue today, mastering words, and nowadays even the referee knows that judging net violations is also part of his duties.

The day included many successful performances, good serves, receptions, fantastic defenses and sets, efficient attacks, and even a couple of sweet blocks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.