Naisille tärkeät pisteet!

Pari viikkoa sitten sunnuntaina oli tärkeät 3 pinnaa jaossa. Pelattiin Team Ak:ta vastaan. Noora Hakonen kertoo pelin kulusta:

Ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä, mutta peli oli kuitenkin meillä hyvin hyppysissä. Vastustaja ei kuitenkaan päästänyt meitä helpolla ja tässä erässä väännettiin jatkopisteille asti. Meille ekasta erästä voitto 26-24.

Toista erää väännettiin myös tasaisesti erän puoleenväliin asti. Lopussa saatiin isompaa vaihetta päälle ja voitettiin erä 25-19.

Kolmannessa erässä edettiin tasaisen varmasti ja oltiin johtoasemassa 15-10. Ote meinasi herpaantua ja vastustaja kaventi tilannetta erän loppu puolella. Aikalisän kautta kuitenkin hoidettiin loppu erä varmasti kotiin. Erä meille 25-20 ja täydet 3 pinnaa päivän pelistä.

Vaikka viime aikoina on tullut tiukkoja tappioita ja harmillisia sellaisia. Niin nyt ollaan vielä kiinni ylemmän 2-sarjan jatkopaikassa. Eli nyt siis katseet kohti tulevan sunnuntain peliä. Kolme parasta tästä lohkosta nousee.

Inka Siekkinen (14 pistettä), Nelly Kinnunen (14 pistettä),
Inka Rajala (9pistettä) ja Susanne Koljonen (7 pistettä),
Noora Hakonen (5 pistettä), Anniina Koljonen(4 pistettä) ja Jemina Pasanen (2pistettä).

Parhaat pelaajat:
Team Ak: Noora Viitala
Ploki Pihtipudas: Noora Hakonen

Crucial points for the women’s team!

A couple of weeks ago on a Sunday, there were crucial 3 points at stake. We played against Team Ak, and Noora Hakonen shares her thoughts on the game:

The first set started evenly, but we had a good grip on the game. However, the opponent didn’t make it easy for us, and the set went into extra points. Nevertheless, we secured the victory in the first set with a score of 26-24.

The second set was also closely contested until the midpoint. Towards the end, we found a higher gear and won the set 25-19.

In the third set, we progressed steadily and were in a leading position of 15-10. Although the momentum wavered, and the opponent narrowed the gap towards the end of the set, we managed to secure the victory after a timeout. The set ended 25-20, giving us the full 3 points from the game.

Despite recent tight losses and unfortunate ones, we are still in contention for a spot in the upper 2nd division. So now, our focus is on the upcoming Sunday’s game. The top three teams from this group will advance.