D-tytöt Laihialla!

D-tytöt pelasivat Laihialla 18.11. Joukkueen jäsen Alina kertoo miten päivän pelit sujuivat:

Eilen pelattiin Laihialla. Eka peli oli 11.00 AA Sabotagea vastaan me voitettiin 2-0 tiukalla pelillä! Sitten meillä oli tuomarointi ja osa joukkueesta meni syömään eväitä. Sitten kun tuomarointi oli ohi me alettiin lämppäämään seuraavaa peliä varten. Seuraava peli oli Lapuan Virkiää vastaan, eka erä meni hyvin mutta toisessa erässä alkoi tulla hiukan virheitä ja me hävittiin 2-0. Viimeinen peli alkoi 14.00 ja se oli LaihLu D-poikia vastaan. Eka erä meni ihan hyvin mutta toisessa erässä alkoi tulla jälleen virheitä, mutta tuli myös paljon onnistumisia, mutta hävittiin 2-0. Kaikilta silti tosi hyvää suorittamista!!

Päivän tulokset:

Ploki – AA Sabotage – 2-0 (25-21, 25-22)

Lapuan Virkiä – Ploki – 2-0 (25-18, 25-14)

Ploki – LaihLu D-pojat – 0-2 (14-25, 8-25)

Kirjoittanut: Alina Syrjälä

 

The D-girls in Laihia!

The D-girls played in Laihia on November 18th. Team member Alina shares how the day’s games went:

Yesterday, we played in Laihia. The first game was at 11:00 against AA Sabotage, and we won 2-0 in a tight match! After that, we had a break for judging, and some of the team went to have lunch. When judging was over, we started warming up for the next game. The next game was against Lapuan Virkiä. The first set went well, but in the second set, some mistakes started to occur, and we lost 2-0. The last game started at 2:00 PM against LaihLu D-boys. The first set went quite well, but in the second set, there were again some mistakes, but also many successes. However, we lost 2-0. Overall, everyone performed really well!!

Results of the day:

Ploki – AA Sabotage – 2-0 (25-21, 25-22)

Lapuan Virkiä – Ploki – 2-0 (25-18, 25-14)

Ploki – LaihLu D-boys – 0-2 (14-25, 8-25)

Written by: Alina Syrjälä

 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.