Nokka kohti tulevaa kotiturnausta!

“Reissu starttas 8.30 hallin pihasta. Hyvällä mielellä kohti Jyväskylää ja keltinmäkeä”. Pelaaja Kateriina Myyryläinen kertoo miten naisten 3-sarjan joukkueen kävi turnauksessa:

Oltiin hyvissä ajoin perillä, nii kerittiin hetki katella ja mutustella vastustajia ennen lämmittelyä.
 
Eka peli Korpilahden Pyrintöä vastaan lähti hyvin käyntiin. Vastustajan virheillä hyvä etumatka 12-5 tilanteessa, kunnes alko sataan sitä itteään omaan tuulettimeen.. KorPy lähti kirimään ja alettiin tekemään itekkin virheitä ja näin hyvän alun jälkeen eka erä KorPylle 19-25.
 
Toisen erän alku oli tasaisempi. Pisteitä ja virheitä molemmin puolin aina 14-14 tilanteeseen asti. Harmiksi ei saatu pidettyä pakettia kasassa. Liikaa omia virheitä ja toinen erä vastustajille samoin lukemin kuin eka erä 19-25.
 
Viimiseen kolmanteen erään parannettiin sen verran että omia virheitä tuli muutama vähemmän. Hyvillä syötöillä vastustaja ei päässyt kunnolla hyökkäämään, kun taas meidän hyvällä vastaanotolla ja puolustuksella saatiin hyviä hyökkäyksiä omalta puolelta tehtyä. Tasainen erä tämäkin joka kääntyi lopulta meille 25-23. Eka peli KorPylle 2-1.
 
Toinen peli Huki Jyväskylää vastaan oli oikeastaan toisintoa ensimmäisestä pelistä.
Tää meni suoraan Hukille 3-0. (25-16, 25-18, 25-16)
 
Mutta hyvin me pelataan! Meillä on hyvä syöttö! Tehtiin paljon ässiä.
Hyökkäykset liiteli harmiksi turhan pitkälle rajojen ulkopuolelle.
 
Seuraavaan turnaukseen 25.11. mikä onkin ihanasti kotona Pihtiputaalla, reenataan kovasti, että päästään pallon päälle ja tykitetään kaikki hyökkäykset vastustajan kenttään valonnopeudella!
 
 

Towards the upcoming home tournament!

 

“The journey started at 8:30 from the hall’s yard. With a good mood towards Jyväskylä and Keltinmäki.” Player Kateriina Myyryläinen tells how the women’s 3rd division tournament went:

We arrived well in advance, so we had some time to watch and size up the opponents before warming up.

The first game against Korpilahden Pyrintö started well. We gained a good lead of 12-5 due to the opponent’s mistakes, but then we started making mistakes ourselves. KorPy began to catch up, and after a good start, the first set ended in favor of KorPy 19-25.

The beginning of the second set was more even. Points and mistakes on both sides until it was 14-14. Unfortunately, we couldn’t keep it together. Too many mistakes on our part, and the second set ended with the same score as the first, 19-25 in favor of the opponents.

In the last third set, we improved enough to make fewer mistakes. With good serves, the opponent couldn’t attack properly, while our good receptions and defense allowed us to make good attacks from our side. This set was also tight but eventually turned in our favor, 25-23. The first game went to KorPy 2-1.

The second game against Huki Jyväskylä was pretty much a repeat of the first game. This one went straight to Huki 3-0 (25-16, 25-18, 25-16).

But we play well! We have a strong serve! We scored many aces. Unfortunately, our attacks went out of bounds a bit too often.

For the next tournament on November 25, which is fortunately at home in Pihtiputaa, we will practice hard to get on the ball and launch all our attacks into the opponent’s court at the speed of light!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.