Naiset pelasivat sunnuntaina pitkän kaavan kautta!

Tervehdys! 29.10. sunnuntaina pelattiin uusintaottelu Nurmon Jymyä vastaan, mutta tällä kertaa Pihtipudas-salissa. Niina Hakonen kertoo pelin kulusta seuraavanlaisesti:

Peliin lähdettiin hyvillä mielin sekä voitontahtoisina. Ensimmäinen erä oli selvästi meidän hallinnassamme erän puoliväliin asti hyvällä ja iloisella omalla pelillä. Jymyn aikalisän jälkeinen Siekkisen ässä johti tilanteeseen 12-5. Jymy kuroi kiinni hyvillä syötöillään, mutta lopulta käänsimme erän kotiin 25-22.

Toinen erä lähti käyntiin passarimme Pinjan ässällä sekä yhtä hyvällä sykkeellä kuin ensimmäinenkin ja Jymyn mahtavasta taistelusta huolimatta nappasimme toisenkin erän nimiimme 25-23. Tilanne näin ollen 2-0 Plokille.

Kolmanteen erään lähdimme kovalla tahdolla voittaa, mutta Jymy oli myös kasvattanut voitontahtoaan tähän erään entistä enemmän. Jymyn voitontahto näkyi erän alussa tilanteen ollessa 4-10 Jymylle. Käänsimme napsun huolellisuusruuvia tiukemmalle ja näin ollen olimmekin tasoissa 11-11 Jymyn aikalisän jälkeisellä ässällä, jonka Anniina syötti kylmän viileästi. Tästä eteenpäin erä eteni tasaisesti, mutta lopulta Jymy kovemmalla voitontahdollaan käänsi erän nimiinsä 18-25.

Neljänteen erään lähdimme hieman muutetulla kuusikolla ja iloisella mielellä. Erä eteni tasaisesti loppuun asti, mutta Jymy oli hieman parempi ja vei neljännenkin erän lukemin 22-25.

Viides erä alkoi jännityksen saattelemana Jymyn johdolla 0-3. Huolellisuusruuvin kiristämisellä pääsimme tasoihin ja ohi tilanteeseen 5-3. Iloisesta ja tiukasta väännöstä huolimatta Jymy vei viidennenkin erän lukemin 15-17.

Peli siis Nurmon Jymylle 2-3 hyvästä ja tiukasta väännöstä huolimatta. Meidän hyväntuulinen ja iloinen pelaaminen näkyi kentältä katsomoon asti. Parhaina pelaajina palkittiin, Jymyltä 15 pistettä tehnyt Minttu Maunuksela, ja meiltä 26 pistettä takonut Inka Siekkinen.

Seuraavan kerran pelataan Laihialla 5.11 Laihian Lujaa vastaan uusintaottelu. See you there!

Terkuin Niina Hakonen #1

The women played a long way on Sunday!

Greetings! On Sunday, October 29th, the rematch against Nurmon Jymy took place, but this time in Pihtipudas Hall.

We approached the game with good spirits and a strong desire to win. The first set was clearly in our control, thanks to good and joyful play, until about the middle of the set. An ace by Siekkinen, following Jymy’s timeout, led to a 12-5 score. Jymy made a comeback with their strong serves, but we ultimately secured the set at 25-22.

The second set began with an ace from our setter Pinja and with the same high spirits as the first set. Despite Jymy’s great fight, we managed to take the second set 25-23. Thus, the score was 2-0 in favor of Ploki.

We entered the third set with a strong determination to win, but Jymy had also increased their will to win in this set. Jymy’s determination was evident at the beginning of the set, with the score at 4-10 in favor of Jymy. We adjusted our focus and, after Jymy’s timeout, we were tied at 11-11 thanks to an ace served coolly by Anniina. From this point on, the set progressed evenly, but Jymy’s stronger determination eventually gave them the set at 18-25.

We started the fourth set with a slightly modified lineup and in good spirits. The set remained close until the end, but Jymy was slightly better and took the fourth set 22-25.

The fifth set began with tension, with Jymy leading 0-3. By tightening our focus, we managed to catch up and overtake to make it 5-3. Despite a joyful and intense battle, Jymy won the fifth set with a score of 15-17.

So, the game ended in favor of Nurmon Jymy with a score of 2-3, despite a good and close match. Our cheerful and joyful play was visible from the court to the stands. The best players were awarded, with Minttu Maunuksela from Jymy, who scored 15 points, and Inka Siekkinen from our team, who scored 26 points.

The next game will be a rematch against Laihian Luja in Laihia on November 5th. See you there! 🫡

Best regards, Niina Hakonen #1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.