PlokiJuna puksuttaa vauhdilla eteenpäin!

B-tyttöjen turnauspäivä Kortetalolla Jyväskylässä. Lue alta miten Plokin B-tytöt suoriutuivat lomanjälkeisestä turnauksesta:

Syysloman lomareissut haastaa joukkueita joka vuosi, niin myös tänäkin vuonna. B-tytöt lähtivät vajaalla, 8 pelaajan joukkueella matkaan. Kemppaisen Transitilla klo10 alkanut matka taittui sutjakkaasti, lettejä ja nutturoita tehden. Kortetalon parkkipaikalla oli kyltti ”viikonloppuna pysäköinti kielletty!” ja toinen kyltti ohjeisti parkkikiekon käyttöön max2h, hieman sääntöjä uhmaten jätimme auton parkkiruutuun koska ajattelimme että olisi todella hölmöä parkkeerata kadun varteen jos vieressä on iso parkkialue, varuiksi nakattiin parkkikiekkokin näkyville.

Kolmen joukkueen turnauksessa muut joukkueet olivat, Emäntäjoukkue JyLeB2 ja Korpilahden Pyrintö jotka aloittivat keskinäisen pelinsä jo klo11.30. Kolmen joukkueen turnauksissa pelataan aina kolme erää, peli siis päättyy joko 3-0 tai 2-1.

Tänään nähtiin tasainen kolmen joukkueen ryhmä jotka väänsivät keskenään kaikki pelit 2-1, voittajaksi tuosta kolmen joukkueen tasaisesta taistelusta selviytyi Ploki.

Plokin ensimmäinen peli Korpilahden Pyrintöä vastaan alkoi hienosti, tasaisen varmasti ja päättäväisesti PlokiJuna puksutteli erän loppuun asti, erä Plokille 13-25. Toinen erä meni tasaisemmin Pyrinnön pistäessä hanttiin josta heille ansaittu erävoitto 25-17. Kolmanteen erään Ploki sai jälleen rivit kuntoon ja eteni erävoittoon 16-25 ja samalla koko ottelun voittoon 1-2.

Plokin toinen peli JyLeB2 vastaan alkoi heti kohta edellisen pelin jälkeen. Peli alkoi huonosti, virheitä tuli paljon, vastustaja vain hymy huulilla päästeli erävoittoon 22-25. Tilanteesta 13-21 Ploki sai vielä buustin päälle, aloitti hienon nousun ja saikin siitä hyvän erän lopun ja koneet käyntiin. Hyvästä erän lopusta huolimatta, toinen erä alkoi huonosti.  JyLe painoi päälle ja Plokilla passarin vaihto veti hetkeksi hyökkääjille käsijarrun päälle. 10-15 takaa-ajo asetelmista Ploki sai flown päälle, pakottaen JyLen aikalisälle tilanteessa 16-16. JyLe ei kuitenkaan päästänyt Plokia helpolla vaan jännitysnäytelmään piisasi erän loppuun saakka. Tilanteessa 22-20 syöttöruutuun asteli Emppu Pietikäinen syöttäen loistavat kaksi ässää ja vieden joukkueensa eräpallotilanteeseen neljän pisteen johdossa. Erä viimein päättyi Plokin voittoon 25-21. Kolmas erä oli Plokilta tasainen, päättäväinen erä. Voitto erästä 25-17 ja koko ottelu 2-1.

Vaikka Plokin peli oli kovin ailahtelevaa tänään niin joukkueelta nähtiin hienoja onnistumisia, ihan jokaiselta!

Tilta onnistui hienosti syöttöpelissä ja siirtyminen yleispelaajan tontilta passarin hommiin onnistui loistavasti.

Mantalla oli tänään vahva syöttö myös ja peipin paikat löytyi tärkeissä tilanteissa.

Sannilla päivän kuluessa helponpallon toimitus alkoi sujumaan paremmin koko ajan ja vastaanotto sujui tasaisesti

Empun loistavat ässäsyötöt erän tärkeässä kohdassa ja syöttö pysyi tasaisen varmana koko päivän.

Inka otti hienosti vastuuta vastaanotossa ja teki monta pistettä hienoilla peipeillä.

Jutta onnistui upeissa hypärisyötöissä.

Ilona onnistui torjunnassa ja hyökkäyspisteitäkin tuli monta! Myös syöttö sujui.

Eve syötti tiukkaa kovaa hyppyleijaa tehden tosi monta ässää, hyökkäyspelaaminen oli vahvaa ja monipuolista.

Kolmen viikon päästä taas jatketaan ja toivotaan että saadaan koko joukkue mukaan sitten.

Ploki’s train is speeding ahead

The autumn holidays challenge teams every year, and this year is no exception. The B-juniors went out with a short team of 8 players. The trip, which started at 10am, went smoothly, with lots of chatter and noodling. In the parking lot of the Kortetalo there was a sign “No parking this weekend!” and another sign instructed to use the parking disc max 2h, slightly defying the rules we left the car in the parking space, thinking it would be really silly to park on the street if there is a big parking area next to it, just in case we put the parking disc in sight.

The other teams in the three-team tournament were, the home team JyLeB2 and Korpilahden Pyrintö who started their game at 11.30 am. In three-team tournaments there are always three sets, so the game ends either 3-0 or 2-1.

Today we saw an evenly matched three-team group that drew all games 2-1, with Ploki coming out on top in that evenly matched three-team battle.

Ploki’s first game against Korpilahti Pyrintö started well, with a steady and determined PlokiTrain scored until the end of the set, set 13-25 for Ploki. The second set was more even as Pyrintö scored a deserved set win 25-17. In the third set Ploki got back on track and went on to win the set 16-25 and the whole match 1-2.

Ploki’s second game against JyLeB2 started immediately after the previous game. The game started badly, there were a lot of mistakes, the opponent just smiled and took the lead 22-25. From 13-21 Ploki got a boost, started a great surge and had a good end to the game and started the game. Despite a good end to the set, the second set started badly. JyLe pressed on and Ploki’s setter change put the handbrake on the attackers for a moment. From a 10-15 chase setting, Ploki got the flown on, forcing JyLe to take a timeout at 16-16. However, JyLe did not let Ploki off the hook and there was enough tension until the end of the period. At 22-20, Emppu Pietikäinen stepped into the service box, serving two aces and taking her team to the set point with a four-point lead. The set finally ended with Ploki winning 25-21. The third set was an even, decisive set for Ploki. Winning the set 25-17 and the match 2-1.

Although Ploki’s game was very erratic today, there were some great successes from the team, from everyone!

Tilta did a great job in the serving game and the transition from all-rounder to setter was a great success.

Manta also had a strong serve today and found the best spots to tip in important situations.

As the day progressed, Sanni’s delivery of the easy ball started to get better and better and his reception was steady.

Emppu’s brilliant ace serve at a crucial point in the round and her serve remained steady all day.

Inka took great responsibility in reception and scored many points with some nice tips.

Jutta made some great jump serves.

Ilona was successful in blocking and scored many attacking points! Also the serve was good.

Eve served a hard jump serves and made many aces, the attacking play was strong and varied.

In three weeks we will resume and hope to get the whole team involved then!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.