Miesten matkasta Outokumpuun ei tullut muuta kuin sanomista.

Sunnuntaina (22.10.2023) Plokin miesten 2-sarja joukkueen nokka kääntyi kohti Outokumpua, tavoitteenaan haastaa kokenut joukkue omalla rosterilla. Joukkueen passari Oskari Murtoniemi kertoo pelin kulusta:

Hyvästä lämmittelystä huolimatta Karpaasien ote peliin oli kova ja suoritusvarmuus omaa luokkaansa. Peli oli paljolti vaihtelevaa. kentällä näkyi niin hyviä, kuin huonojakin hetkiä. Lyhykäisyydessään oma pelimme suli helppoihin virheisiin ja syöttövirheiden määrää ei kehtaa julkisesti mainita. Karpaasit veivät ottelun puhtaasti 0-3 oman pelin tökkiessä pahasti. Tästä hyvästä meille määrättiin viikon kuuri syöttö-vastaanotto treeniä näin alkajaisiksi. 
 
Läksytyksen saaneina olemme taas askeleen lähempänä parempaa yhteispeliä ja tästä on hyvä jatkaa ensiviikolla.
 
Päivän tähtipelaajana palkittiin Mosse Kostamo varmalla suorittamisella ja kiitettävällä hyökkäyspelillä.
 
The men’s game needs improvement

Despite a good warm-up, the Karpaasi’s performance in the game was strong, and their consistency was in a class of its own. The game was quite varied, with both good and bad moments on the court. In short, our own game suffered from easy mistakes, and the number of service errors is not worth mentioning publicly. Karpaasit won the match cleanly with a 0-3 score, while our performance was far from ideal. As a result, we were assigned a week of service and reception training to begin with.

With this lesson, we are one step closer to improving our teamwork, and we will continue from here next week.

Mosse Kostamo was awarded the title of the day’s most valuable player for his reliable performance and commendable offensive play.

Text by Oskari Murtoniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.