Naisten peli takkuili sunnuntaina kauden ensimmäisessä kotipelissä.

Naisten 2-sarjajoukkueen pelaajat Anniina ja Susanne Koljonen kertovat miten joukkueen kävi ensimmäisessä kotipelissään:

Sunnuntaina 15.10 Plokin N2-joukkue sai vastaansa LaihLu A-tytöt Pihtipudas-Salissa kotiyleisön silmän alla. Tänään kokoonpanossa mukanamme oli myös LiigaPlokissa pelaavat Noora Hakonen ja Sara Piippo.

Tappiohan sieltä tuli erin 0-3. Ensimmäinen erä alkoi vahvoin ottein, kunnes Laihiakin sai moottorinsa käyntiin ja lopulta vei erän 20-25. Peli-ilme muuttui erän edetessä ja ote pelistä pikkuhiljaa hiipui.

Toinen erä lähti hieman takkuisesti käyntiin Laihian ollessa kuskin paikalla. Vastaanotto pysyi koko päivän hienosti kasassa ja erän lopussa ilmekin muuttui iloisemmaksi ja kaikilla oli kova voitontahto. Se ei kuitenkaan riittänyt erän voittoon, joka meni Laihialle lukemin 16-25.

Kolmanteen erään nollattiin ajatukset ja lähdettiin aivan uudella asenteella. Uusi ilme ja asenne näkyi tekemisessä. Erässä nähtiin mahtavia tuuletuksia. Omilla virheillä kuitenkin tarjoiltiin vastustajalle paljon pisteitä.

Erähän päättyikin vastustajalle luvuin 15-25 ja koko pelin lopputulos oli siis 0-3.

Omilla virheillä tarjosimme Laihialle voiton, mutta siitä huolimatta päivään mahtui myös lukuisia upeita suorituksia. Ääntä oli mukavasti kentällä, vaihdossa ja yleisössä. Nyt lompsitaan lomille, mutta ei kuitenkaan koko viikoksi sillä ensi viikolla meidät nähdään entistä nälkäisempinä Alahärmää vastaan.

Vastustajajoukkueesta parhaana pelaajana palkittiin Maija Lahti ja meidän joukkueestamme Inka Siekkinen.

Tekstin kirjoittanut Anniina ja Susanne Koljonen

The women’s game faltered on Sunday in their first home game of the season.

On Sunday 15.10 Plokis’ N2-team played against LaihLu A-girls in Pihtipudas-hall in front of the home crowd. Today’s line-up also included LiigaPlokis’ players Noora Hakonen and Sara Piippo.

The defeat came by 0-3. The first set started strong until Laihia got their engine going and eventually won the set 20-25. The game changed as the set progressed and the grip on the game slowly faded.

The second set started a bit rough with Laihia in the driving seat. The reception stayed well together all day and at the end of the game the atmosphere became more cheerful and everyone had a strong desire to win. However, it was not enough to win the game, which went to Laihia 16-25.

In the third set we reset our thoughts and started with a completely new attitude. The new look and attitude showed in the action. We saw some great cheers in the game. However, the opponent was served a lot of points by own mistakes.

The game ended 15-25 and the final score was 0-3.

We gave Laihia the win with our own mistakes, but despite that, there were also a lot of great performances on the day. There was a nice voice on the court, in the exchanges and in the crowd. Now let’s go on holiday, but not for a whole week, because next week we will be even hungrier against Alahärmä.

Maija Lahti was awarded the best player of the opposing team and Inka Siekkinen of our team.