Miehet vajaalla kokoonpanolla vieraspeliin

“Miesten 2-sarjassa nähtiin sunnuntaina 15.10.2023 Liperissä LiVo-Ploki klo 18.00. Matkan kulku: Tsempit N2-joukkueelle omaan peliinsä klo 12, nokka kohti Siilinjärveä 12.15, stoppi ja ‘oikoreittiä’ Karjalan lennoston läpi. Olimme noin kello 16 Liperissä. Peli ohi klo 20, ruoka napaan ja n. 300 km kotimatkalle.” Näin aloittaa joukkueen jäsen Ilkka Parviainen raportin miesten sunnuntaisesta vieraspelistä. Lue miten itse peli päättyi:

Lähdimme reissuun vajaalla kokoonpanolla, mutta ei sen annettu haitata, paitsi että se haittasi ja pahasti. Matkasta jäi pois Kyyjärven liigasoturit, Pielaveden ykkössarjan ihme, joukkueen kaksi liberoa, kovakätinen Matias Viikilä ja itse kapteeni Jussi-Akseli Körkkö.
 
Peli 1-3 LiVolle, joka koostui pääasiassa kovista ja ulottuvista junioripelaajista. Heistä mainittakoon LiVon päivän parhaan pelaajan palkinnon saanut Niklas Björlin, joka kylvi kauhua jo alkulämmittelyssä heiluttelemalla antennin kärkeä. Siihen kun lisätään lähes täydellinen vastaanotto ja moukari torjunnan katolta, on soppa jo käytännössä valmis.
 
Peli oli Plokilta alusta lähtien hyvin vaisua ja pallot tippuivat kenttään miesten tuijottaessa toisiaan kuin ensirakkautta. Koko viikon syöttö-vastaanotto harjoittelu näkyi selvästi otteissa, kun viime viikon pelissä syöttövirheiden määrä oli 30 ja tänään vain 28. (eivät tarkkoja arvoja)
 
Plokin päivän paras pelaaja Antti Rasi otti hyvin koppia joukkueen toisena kapteenina lämmittelystä ja peliin valmistautumisesta. Antti pelasi hyvin anttimaista hyvää lentopalloa koko pelin ajan.
 
Nostettakoon myös päivän ainoa libero Miko Siekkinen, joka nilkkakivuista huolimatta pelasi hyv… tasais… virheet… pelasi pelin alusta loppuun asti. Vitsit sikseen ja faktat tiskiin. Miko otti hyvää kontrollia vastaanotossa ja puolustamisessa. Hän myös herätteli joukkueen taisteluun mukaan vastustajan kasvattaessa etumatkaa. 
 
Erät: 18-25, 13-25, 26-24, 21-25 (Ploki-LiVo)
 
Tekstin kirjoittanut Ilkka Parviainen
 
Plokis’ men understaffed for their game

Men’s 2-series saw LiVo-Ploki on Sunday 15.10.2023 in Liperi at 18.00. Route: Cheers to the N2 team for their own game at 12.00, nose towards Siilinjärvi at 12.15, stop and “shortcut” through Karelian airfield. We were in Liperi at about 16:00. Game over at 20 pm, food in the belly and about 300 km home.

We started the trip with an understaffed team, but we didn’t let that bother us, except that it did, and badly. We missed the Kyyjärvi league warriors, the Pielavesi wonder, the team’s two liberos, the hard-handed Matias Viikilä and the captain himself, Jussi-Akseli Körkkö.

Game 1-3 to LiVo, who were mainly made up of tough and reachable junior players. Among them was Niklas Björlin, winner of the LiVo player of the day award, who sowed terror in the opening warm-up by swinging the antenna tip. Add to that a near-perfect reception and a sledgehammer from the roof of the box, and you’ve practically got yourself a match.

The game was very sluggish from Ploki from the start and the balls were dropping down the court with the men staring at each other like first love. The whole week of serve-receive training was clearly reflected in the game, with 30 passing errors in last week’s game and only 28 today (not exact figures).

Plokis’ best player of the day, Antti Rasi, as the team’s second captain, did a good job warming up the team and preparing for the game. Antti played some very decent volleyball throughout the game.

Also worth mentioning is the only libero of the day, Miko Siekkinen, who despite an ankle injury played well… even… played the game from start to finish. Jokes aside, lets say the facts. Miko took good control in reception and defense. He also got the team into the fight as the opponent increased their lead.

Sets: 18-25, 13-25, 26-24, 21-25 (Ploki-LiVo)

Text by Ilkka Parviainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.