B-tytöt avasivat kautensa Alajärvellä!

Plokin B-tytöt avasivat kautensa tasoturnauksella Alajärvellä 30.9. Joukkueen valmentaja Tuire Koljonen kuvailee päivää seuraavasti:

B-tytöt avasivat kautensa tasoturnauksella Alajärven monnrarilla. Uudella joukkueella ensimmäinen kunnon kuusikkotreeni oli perjantaina, joten turnaukseen lähdettiin odottavaisin ja jännittynein mielin. 

Turnauksen muut joukkueet olivat Kauhavan Wisa, Kyrön Voima ja turnausjärjestäjä Alajärven Ankkurit.

Plokin peli oli odotetusti hiema sekaisin alussa, mutta voitto kairattiin Kyrön Voimasta 2-1 (24-26, 26-24, 15-17) tiukalla pelillä. Kesken pelin tuli sähkökatko, joka kesti noin 40min mutta onneksi se ei pelaamiseen juurikaan vaikuttanut.

Toinen peli Alajärven Ankkureita vastaan oli Ankkureiden voitonjuhla 0-2 (22-25, 22-25) Plokille tuli liikaa omia virheitä ja se kostautui.

Päivän viimeiseen peliin lähdettiin hyvällä fiiliksellä, tekemään omat asiat hyvin ja pelaamaan hyvää peliä. Kauhavan Wisa olisi vastassa ja viime kaudelta jo tuttu joukkue. Tiedettiin, että hyvin pitää itse pelata jos halutaan voittaa. Plokin peli parani koko ajan ja tiukan väännön jälkeen peli Plokille 2-0 (28-26, 25-18). 

Turnauksen toinen sija uudella joukkueella on hieno saavutus ja tästä on hyvä lähteä jatkamaan kautta. Seuraava turnaus on Jyväskylässä 22.10. 

Plokin uudessa joukkueessa pelaa tällä kaudella paikkakunnan omia junnuja Emilia Pietikänen, Eveliina Närhi, Amanda Syrjälä, Aada Rauhala, Inka Mäkinen, Janette Syrjälä, Sanni Siekkinen ja kaksi lukioon tullutta opiskelijaa Ilona Kopf Inarista ja Katja Kolomainen Helsingistä sekä Tilta Hautamäki ja Jutta Lappalainen Pielavedeltä ja Eve Mäkelä Saarijärveltä.

Plokis’ B-juniors in Alajärvi 30.9.

The B-juniors opened their season with a tournament at Alajärvi. The new team had their first proper six against six training on Friday, so they went to the tournament with excitment.

The other teams in the tournament were Kauhavan Wisa, Kyrön Voima and the tournament organisers Alajärven Ankkurit. 

Plokis’ game was a bit mixed at the beginning but Ploki won the game 2-1 (24-26, 26-24, 15-17). In the middle of the game there was a power cut that lasted about 40min but luckily it didn’t affect the game much.

Alajärven Ankkurit won the second game 2-0 (22-25, 22-25). Ploki made too many mistakes of their own. 

We went into the last game of the day in a good mood, doing our own thing well and playing a good game. We knew Kauhavan Wisa from last season and we knew we have to play well if we wanted to win. Plokis’ game improved all the time and after a tight battle Ploki won 2-0 (28-26, 25-18).

Second place in the tournament with a new team is a great achievement and it is good to continue the season from here. The next tournament is in Jyväskylä on 22.10.

The new Plokis’ team this season includes local juniors Emilia Pietikäinen, Eveliina Närhi, Amanda Syrjälä, Aada Rauhala, Inka Mäkinen, Janette Syrjälä, Sanni Siekkinen and two juniors from high school Ilona Kopf from Inari and Katja Kolomainen from Helsinki as well as Tilta Hautamäki and Jutta Lappalainen fom Pielavesi and Eve Mäkelä Saarijärveltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.