Takkiin tuli että heilahti

Plokin naiset avasivat kautensa Nurmossa. Joukkueen pelaajat Niina Hakonen ja Inka Siekkinen kuivailevat kauden avausta seuraavasti:
 
Morjesta pöytään! 
 
Naisten 2-sarjajoukkue starttasi kautensa Nurmossa 8.10. Heti alkuunsa voidaan kertoa, että hävittiin peli suoraan 3-0. Jos kokonaisuutta katsotaan, niin päivä oli varsin onnistunut tappiosta huolimatta. Jos niin voi sanoa tappion jälkeen.
 
Ensimmäiseen erään lähdettiin asenteella “täysiä päin s*****a!” No täysiä päin se pallo tulikin, mutta ei sille puolella mihin sitä suunniteltiin. Vastaanotossa jäädyttiin totaalisesti ja Jymy sai vain toimittaa pallon meidän puolelle ja tehtiin pisteet vastustajan puolesta. Hävittiin ensimmäinen erä 25-13. Varsin ikävää. 
 
Kauden ensimmäisen pisteen meille taiteili Eevakaisa Salmi komealla hyökkäyksellään. Erän tappiosta huolimatta jätettiin Nurmolle kuitenkin lattia korjattavaksi Eevakaisan kovan pamautuksen jäljiltä. 
 
Toiseen erään lähdettiin samalla asenteella mutta täysin eri pöhinällä, tiedättehän. Erä alkoikin passari Pinja Leppisen röyhkeällä peipillä, joka sai vastustajat melko mankeliin. Vastaanotto alkoi rullaamaan ja kovia hyökkäyksiä saatiin myös aikaiseksi. Sitten tuli surullisenkuuluisa notkahdus. Saimme palloja tapettua vain omalle puolelle. Varsin ikävä tilanne tämäkin. 
 
Kolmanteen erään lähdettiin uudella paletilla ja hyvällä fiiliksellä. Koko erä oli kuitenkin vastustajan hallussa ja me vaan seurattiin perässä, että mitä Jymy oikein keksii. Hävittiin siis tämäkin erä. Peli siis Nurmon Jymylle 3-0 (25-13, 25-22, 25-17)
 
Erikoismaininta allekirjoittaneilta menee tänään ehdottomasti meidän liberolle Roosa Rääpysjärvelle, joka pelasi uskomattoman hienon pelin. Roosa heitteli upeita hyppypasseja kuin vanha tekijä ja noukki puolustuspalloja kuin marjoja konsanaan. 
 
Vaikka tappio tulikin, oli pelissä silti paljon positiivista. Pelasimme rohkeasti ja tuuletimme kovaa. Ei auta kun lähteä hallille ja laittaa pelikengät jalkaan ja alkaa treenamaa seuraavaa peliä varten, joka on muuten Pihtipudas-salissa 15.10. Laihian Lujaa vastaan. Kannattaa tulla paikan päälle katsomaan millaisia kuvioita me oikein ollaan keksitty.
 
Ens kerralla paremmin t. Niina ja Inka
 
Lost from Nurmo
 
Hello everyone!
 
We started our season in Nurmo on 8.10. From the beginning it can be said that we lost the game directly 3-0. If you look at the big picture, the day was quite successful despite the loss. If we can say that after a loss. 
 
We started the first set with a tough attitude. Well, we weren’t tough enough Our reception was completely frozen and Jymy could only deliver the ball to our side and we would do their scores with our own mistakes. We lost the first set 25-13. Pretty sad.
 
Our middle blocker Eevakaisa Salmi scored the first point of the season for us with her amazing attack. Despite the loss of the set, Jymy was left to repair the floor after Eevakaisa’s hard hit.
 
We started the second set with the same attitude but with completely different buzz, you know. The set started with bold attack by our setter Pinja Leppinen, which made the opponents quite nervous. Our reception started to work and also hard attacks were made. Then we lost our magic. After that we only had balls killed in our own side. This is pretty sad too.
 
We started the third set with a completely new palette and we had a good feeling. However, the whole set was in the possession of the opponent and we just followed behind to see what Jymy would come up with. So we lost this set as well. The game ended for Nurmon Jymy 3-0 (25-13, 25-22, 25-17).
 
A special mention goes to our libero Roosa Rääpysjärvi, who played an incredibly great game. Roosa threw wonderful jump sets like a master and she had very good defenses! 
 
Even though we lost, there was still a lot of positive things in the game. We played bravely and celebrated hard for our points. Now we just get back to practices and get ready for the next game, which by the way is in the Pihtipudas hall on 15.10. against Laihian Luja. Come and see what we’ve been up to.
 
Sincerely Niina Hakonen #1 and Inka Siekkinen #4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.