130 silmäparia seurasi Ukkojen avausottelua!

Lue miten joukkueen passari Teemu Hakonen kuivailee Ukkojen kauden avausta!

Miesten 2-sarja käynnistyi makealla 3-2 voitolla! 

Sunnuntaina 8.10 pelattiin miesten 2-sarjan avaus Pihtipudas-salissa. Ihmisiä saapui mukavasti paikalle, jopa 130 silmäparia oli katsomossa kannustamassa ja pitämässä mekkalaa. Ottelun alussa pidettiin hiljainen hetki joukkueessa viime kaudella pelanneen Petri Myllysen muistolle. 

Plokilla oli suuri ja vahva rosteri pelissä mukana. Kyyjärveltä Kyky-Betsetin liigajoukkueesta oli mukana farmisopimuksella Otto Hautanen ja Miko Kostamo. He ovat kova lisäys entuudestaan vahvaan rosteriin. 

Ensimmäisessä erässä Plokilla oli avauksessa passarina Oskari Murtoniemi. Yleispelaajina Antti Rasi ja Miko “Mosse” Kostamo. Keskellä hyppivät Jere Marjoniemi ja Jussi-Akseli Körkkö ja hakkurina oli ultimaattisen pompun omaava Otto Hautanen. Erä alkoi tasaisissa merkeissä, mutta puolessa välissä HuKi otti johtajan paikan ja vei erän nimiinsä pistein 25-21. 

Toinen erä käynnistyi ja sitä edettiin tasaisesti viimeisiin pisteisiin saakka. Taistelua pisteistä käytiin kiivaasti. Ploki nappasi tästä erästä voiton itselleen pistein 26-24. 

Kolmanteen erään lähdettiin ilman ennakkoluuloja ensimmäinen erävoitto taskussa. Jälleen kerran nähtiin puolin ja toisin mahtavia palloralleja. Tunnelma salissa oli mahtava. HuKi kuitenkin tahditti erää ja vei sen pistein 25-23. 

Neljäs erä lähti käyntiin mahtavalla meiningillä ja yhtäkkiä Plokilla oli johtoasema 16-9. HuKi kuitenkin päätti, että tästä ei Ploki helpolla ota erävoittoa. Pian tilanne oli tasan 16-16. Ploki oli päättäväinen ja vei erän kovien hyökkäyksien siivittämänä 25-22. 

Viides erä rytinällä käyntiin ja Ploki johtaa 6-1. Tasaisella suorittamisella ja mahtavalla kannustuksella Ploki voittaa viidennen erän selkeästi 15-7. 

Kausi on hyvä käynnistää taisteluvoitolla. Seuraava peli pelataan Liperissä sunnuntaina 15.10. ja vastassa silloin on Liperi Volley. 

Plokin parhaana pitsamiehenä palkittiin Mosse Kostamo, joka takoi yleispelaajan tontilta peräti 20 pistettä. Vierasjoukkueelta palkittiin parhaana Joonas Aarnio,  joka pelasi tasaisen ja varman pelin. 

Tänä vuonna miesten joukkue on muodostunut lukion lentopallolinjalaisista, (Teemu Hakonen, Matias Viikilä, Matti Kopf ja Elias Nuija) muutamasta Jyväskyläläisestä nuoresta lupauksesta ja paikallisista konkareista. 

Kirjoittanut: Teemu Hakonen #12 

130 pairs of eyes watched Ploki’s men opening match!

On Sunday 8.10. the opening game of the men’s second division was played in the Pihtipudas hall against Huki. There was a lot of people watching, up to 130 pair of eyes were there cheering the team. At the beginning of the match, a moment of silence was held in memory of Petri Myllynen, who played in the team last season.

Ploki had a large and strong team in the game. From Kyyjärvi, Otto Hautanen and Miko Kostamo from Kyky-Betset league team are part of the Ploki’s team. They are a tough addition to an already strong team.

In the first set, Ploki had Oskari Murtoniemi as the setter, Antti Rasi and Miko Kostamo as outside hitters. Jere Marjoniemi and Jussi-Akseli Körkkö were in the middle and Otto Hautanen, who had the ultimate bounce was the opposite hitter. The set started evenly, but halfway through the opponent took the lead and won the set 25-21.

The second set started and progressed evenly until the last points. The battle for points was fierce. Ploki won this set with a score of 26-24.

We went into the third set with the first set win with us. Once again we saw great ball rallies on both sides. The atmosphere in the hall was great. However Huki paced the set and won it by 25-23.

The fourth set started with a great mood and suddenly Ploki had a 16-9 lead. However Huki decided that Ploki would not take the set win easily. Soon the situation was tied at 16-16. Ploki was determined and won the set 25-22 with hard attacks.

The fifth set starts great and Ploki leads 6-1. With steady performance and great encouragement, Ploki wins the fifth set clearly 15-7.

It’s good to start the season with a fight win. The next game will be played in Liperi against Liperi Volley on Sunday 15.10.

Ploki’s most valuable player was Miko “Mosse” Kostamo, who scored 20 points. Joonas Aarnio was awarded from the opponent, Joonas played a steady and good game. 

Text by: Teemu Hakonen #12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.