Plokin naisilla hyvä meininki!

Myös Plokin naiset ovat pelanneet nyt oman harjoituspelinsä. Lue joukkueen jäsenen Roosa Rääpysjärven mietteet pelistä!

Perjantaina 29.9 Plokin N2-joukkue pelasi ensimmäisen harjoitusottelun Pihtipudas Salissa Jyle N2 vastaan.

Peliin lähdettiin hyvillä fiiliksillä. Hyvä tekeminen näkyi jo ensimmäisessä erässä. Saimme paljon hyviä suorituksia eikä palloja jätetty lattiaan ilman taistelua. Kaikissa osa-alueissa näkyi hyviä suorituksia. Kaikki erät tuntuivat ainakin melko tasaisilta vaikka peli menikin 4-0 Jylelle. Ensimmäiseksi peliksi tässä kuitenkin oli paljon positiivisia asioita. Joukkue ei ole paljoa päässyt harjoittelemaan yhdessä, mutta kuitenkin pelasimme mielestäni yllättävän hyvin yhteen ja hyvällä energialla.

Pelistä kuitenkin puuttui vielä muutamia pelaajia, mutta erityismainintana toinen liberoistamme Iisa Pieviläinen ja yksi laitureistamme Niina Hakonen, jotka pelasivat hyvää peliä passareinamme. Passia jaettiin hyvin ja laadukkaasti. Peli ei tietenkään ollut täydellistä ja varmasti monia kehittämisen kohteita löytyy vielä. Kokonaisuutena ilta kuitenkin oli ihan hyvä ja ensi sunnuntaina 8.10. pääsemme aloittamaan kautemme Nurmossa. Kiitos myös Jylen N2-joukkueelle hyvästä vastuksesta!

Tekstin kirjoittanut Roosa Rääpysjärvi

Good feeling in Ploki’s womens team!

On Friday 29.9. Ploki’s womens second division team played their first training match in Pihtipudas hall    against JyLe’s second divisio team.

We started the game with good feelings. The good work was visible in the first set. We got a lot of good performances and balls were not falling on the floor without a fight. Good performances were seen in all areas. All the sets felt at least fairly even, even though the Jyle won 4-0. However, for a first game, there were a lot of positive things. The team hasn’t been able to practise together much, but I still think we played surprisingly well together and we had good energy on the court.

There were a few players missing from the game. Special mentions goes to on of our liberos, Iisa Pieviläinen and one of our outside hitters, Niina Hakonen. They palyed a good game as our setters. The sets were distributet well and of high quality. Of course, the game wasn’t perfect and there are certainly many areas of development to work on. Overall, the evening was quite good and next Sunday 8.10. we get to start our season in Nurmo. 

Thanks also to Jyle for the game!

Text by Roosa Rääpysjärvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.