Plokin Ukot Suomen Pattayalla!

Plokin Ukot kävivät rantalomalla Suomen Pattayalla. Lue joukkueen toisen liberon Miko Siekkisen kirjoittama matkakertomus!

Lauantaina 26.9 Plokin Ukot starttasivat kauden ensimmäiseen vieraspeliin. Suuntana siis Kalajoki ja vastustajana viikon takainen Ylivieska, Kalajoki ja Himanka yhdistelmäjoukkue. Tuore 5-0 voitto oli vielä Ukoilla takaraivossa ja intoa puhkuen riensimme kokeilemaan toistuisiko tämä ihme.

Päävalmentaja Mikko Pesonen ja apuvalmentaja Jani Lindgren saivat jalkeille seuraavan ryhmän:
Markus Heinonen, Ossi Pärnänen, Matti Kopf, Viljami Poikonen, Aksu Körkkö, Ilkka Parviainen, Jere Marjoniemi, Antti Rasi, Elias Nuija, Oskari Murtoniemi ja Miko Siekkinen.

Treeneissä oltiin hiottu ensimmäisen ottelun perusteella havaittuja ongelmakohtia ja nyt oli aika nähdä oliko viikossa tapahtunut ihmeitä. Ja kyllä oli. Mutta suunta oli väärä.

Liekkö syynä Kalajoen kylmä ja sateinen ilma, vai jalkojen jääminen autoihin, mutta Ukkojen peli sakkasi alusta asti. Tekeminen oli arkaa ja epävarmaa ja sama kaava toistui lähes joka erässä.
Erien alut edettiin tasatahtiin, mutta sen jälkeen Ukot tekivät vastustajan pelaamisen luvattoman helpoksi avustamalla lukuisilla omilla virheillä. Helppoja palloja toimiteltiin minne sattuu ja täten varmistettiin, että passari Oskari Murtoniemelle ei tule ainakaan kylmä.

Pelaaminen näytti hetkittäinen ihan lentopallolta ja toiveet kelkan kääntämisestä välähtelivät henkiin, mutta muutama oma helppo virhe ja vastustaja tuli rinnalle ja ohi. Lopputulokseksi kirjattiin 4-1 vastustajalle.

Joka päivä on kuulemma koulupäivä ja tästä reissusta oppia tulikin roppakaupalla. Ukkojen onneksi Plokin E-juniorit lupautuivat opettamaan meille lentopallon perusteita tulevalla viikolla. Harkkapeliäkin ehdotettiin, mutta eivät kuulemma kehtaa meitä nolata enempää. Positiivisina asioina mainittakoot nuoret tulevaisuuden lupaukset ja Ossi.

Elias Nuija: Elias asteli neljänessä erässä syöttöruutuun tilanteen ollessa 20-24 vastustajalle. Elias päätti, että ilman erävoittoa ei täältä lähdettä ja syötteli vastustajan Kalajoen keskustassa sijainneelle Savukala-kioskille. Eliaksen poistuessa syöttöruudusta, taskusta löytyi vastaanottajien lisäksi 26-24 erävoitto ja kolme ässää.

Matti Kopf: Matti tuli Puttaalle lentopallolinjalle ja on ottanut isoja kehitysaskelia. Matti kuoputti vaihtoaition lattiaa siihen malliin, että Mikko päästi Matin irti syöttöruudussa. Ensimmäinen syöttö ja heti ässä.

Ossi Pärnänen: Edellisessä pelissä Seläntauksen kipeimmän olkapään omistaja, Ossi tyytyi antamaan vastustajalle vain varoittavia katseita vaihdosta ja lähti vastapuolen pelästyttyä puimaan. Puimuria pyörittämällä takavuosien Seläntauksen Sähikäinen sai olkapään kuntoon ja pääsi puhkomaan vastustajan torjuntaa. Lähteestä riippuen Ossille 2 tai 5 pistettä kolmanteen erään.

Tekstin kirjoittanut Miko Siekkinen #11

Ploki’s men in Kalajoki!

On Saturday 26.9. Ploki´s men played their second pre-season game in Kalajoki. Opponent was the same team as a week ago. The fresh 5-0 win was still in the back of mens minds and we were anxious to see if this miracle would happen again. 

Head coach Mikko Pesonen and his assistant coach Jani Lindgren had a following group: Markus Heinonen, Ossi Pärnänen, Matti Kopf, Viljami Poikonen, Jussi-Akseli Körkkö, Ilkka Parviainen, Jere Marjoniemi, Antti Rasi, Elias Nuija, Oskari Murtoniemi and Miko Siekkinen.

Ploki’s men tried to correct the problem areas that were found in the first match during the week. And we hoped that miracle would happen. And yes it did. But the direction was wrong. 

Wheter it was the cold and rainy weather of Kalajoki or tired legs from traveling, the game was sticky from the beginning to the end. The game was uncertain and it was the same in every set. The beginnings of the sets were even, but after that Ploki made the opponents game unacceptably easy by making numerous mistakes of their own. Free balls were delivered poorly and that’s why it was ensured that setter Oskari Murtoniemi would at least not get cold.

Occasionally the game looked like volleyball and hopes were high to win the match. Few easy mistakes of our own and the opponent took the lead. The final score was 4-1 to the home team.

It is said that every day is good day to learn and Ploki’s men learned a lot of the match. Fortunately Ploki’s juoniors promised to teach the basics of volleyball to the mens team. 

The positive things to mention are the young promises of the future and Ossi.

Elias Nuija: Elias stepped to the court in the fourth set with the score 20-24 to the opponent. Elias decided that we would not leave without winning the set and served through the end of the set. We won the set 26-24 and Elias served three amazing aces. 

Matti Kopf: Matti came to Pihtipudas and has taken huge development steps during this autumn. Matti came on the court as a substitute and his first serve was an ace! 

Ossi Pärnänen: In the last game Ossi was an substitute because he had a sore shoulder. During the last game Ossi gave warning glances to the opponent. This time, however, he really got into action. Depending on the source, Ossi scored two or five points in the third set.

Text by Miko Siekkinen #11

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.