Plokin ja LiigaPlokin kauden avaustilaisuus

Torstaina 17.8.2023 Pihtipudas-saliin kerääntyi väkeä sankoin joukoin viettämään kauden avaustilaisuutta. Paikalle saapui Plokin valmentajia, talkoolaisia, faneja ja tietysti pelaajia F-juonioreista aina liigapelaajiin saakka. Tilaisuuden aluksi saatiin seurata LiigaPlokin harjoituksia, samaan aikaan juniorit ja vanhemmat hoitivat tulevan kauden ilmoittautumiset ja päästiin kokeilemaan myös uusia peliasuja.

Kun virallisemmat hommat oli hoidettu, kahviteltiin ja seurattiin harjoituksia. Tätä seurasi joukkueen esittely ja fanien tapaaminen. Uutta kautta odotetaan jo kovasti! LiigaPlokin pelaajat olivat järjestäneet seuran nuorimmille myös aktiviteettia, johon sisältyi erilaista temppuilua pallolla, sekä hauskoja pelejä yhdessä joukkueen kanssa.

Tulevalla kaudella Plokin nimen alla pelaavat seuraavat joukkueet: miesten 2-sarja, naisten 2-sarja, naisten maakuntasarja, A-tytöt, B-tytöt, C-tytöt, D-junnut sekä E-junnut.

Naisten ja miesten 2-sarjajoukkueita ja heidän toimintaansa voi seurata Instagramissa ja Facebookissa @pihtiputaanlentopallolinja, tilillä seurataan myös vahvasti lukiolaisten arkea.

Tuleva kausi on LiigaPlokille jo 21.kausi Mestaruusliigassa. Joukkuetta voi seurata Instagramissa ja Facebookissa @liigaploki. Sieltä löytyy peleihin liittyvät informaatiot sekä paljon muuta.

#Plokiperhe on nyt valmiina kauteen 2023-2024!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.