Antti Heikkisen muistoturnaus 26.8.

Suuren lentopallovaikuttajan Antti Heikkisen muistoksi järjestetään turnaus 26.8.2023. Muistoturnaukseen on kutsuttu lentopallolinjan entisiä valmentajia ja Antin ystäviä. Turnaus on tarkoitettu myös kaikille lentopallolinjan käyneille sekä nykyisille pelaajille että valmentajille. Tapahtuma on kuitenkin avoin kaikille Pihtiputaalaisesta lentopallosta kiinnostuneille.

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Pihtiputaan Lukion lentopallolinja, Ploki Pihtipudas ja LiigaPloki Pihtipudas.

Antti Heikkinen on yksi suurimmista syistä siihen, miksi Pihtiputaalla lentopallo nousi suureen suosioon. Hän oli yksi Pihtiputaan lukion lentopallolinjan perustajajäsenistä. Ja hänen ansiostaan nykyään voimme innolla seurata juoniorilentopalloa ja sen mahdollistavaa seuraa, joka kantaa nimeä Ploki Pihtipudas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.