C-tytöt saivat turnauksesta treeni-intoa

Sunnuntaina 18.2.2023 Plokin C-tytöt pelasivat Korpilahdella. Näin pelaajat itse kommentoivat peliä raportissaan.

Lähdimme matkaan klo 6.50. Ensimmäinen vastus oli JyLe C2, jonka hävisimme 2–0. Peli oli hieman epävarmaa, ja omia virheitä oli jonkin verran. Pelin jälkeen tankkasimme itsemme täyteen eväillä ja valmistauduimme seuraavaan peliin.

Päivän toisen pelin pelasimme NJ 09–10 vastaan. Sen voitimme 2–0 aika hyvällä pelillä. Tämän pelin jälkeen söimme pelipaikalla tarjottavaa lämmintä kanapastaa. Viimeisen pelin hävisimme NJ / JH vastaan 2–0 huonolla omalla pelillä.

Pelien jälkeen huomasimme, että parannettavaa on, joten rupeamme treenaamaan seuraavia pelejä varten aktiivisemmin. Tänään matkassamme olivat aikuispuolelta Tuire Koljonen, Laura Puurula ja Pekka Mäkinen.

Pelaamassa tänään olivat Aada Rauhala, Sanni Jämsén, Venla Ylälehto, Amanda Syrjälä, Eveliina Närhi, Ida Pasanen, Assi Paananen, Emilia Pietikäinen, Sanni Siekkinen sekä Inka Mäkinen. Tämän päivän pelaaja oli Aada Rauhala.

Teksti #6 Eveliina Närhi #13 Venla Ylälehto #16 Sanni Jämsen ja #19 Ida Pasanen

The C girls got training enthusiasm from the tournament

On Sunday the 18th of February 2023, Ploki’s C girls played in Korpilahti. This is how the players commented on the game in their report.

We set off at 6.50 am. The first resistance was Jyle C2, which we lost 2–0. The game was a bit uncertain and there were some mistakes. After the game, we refueled ourselves with a full snack and prepared for the next game.

We played the second game of the day against NJ 09–10. We won it 2–0 with a pretty good game. After this game, we ate a warm chicken pasta on the ground. We lost the last game against NJ / JH 2–0 with a bad game.

After the games, we noticed that there was room for improvement, so we start training for the next games more actively. Today, Tuire Koljonen, Laura Puurula and Pekka Mäkinen were on the adult side.

Playing today was Aada Rauhala, Sanni Jämsén, Venla Ylälehto, Amanda Syrjälä, Eveliina Närhi, Ida Pasanen, Assi Paananen, Emilia Pietikäinen, Sanni Siekkinen and Inka Mäkinen. Today’s player was Aada Rauhala.

Text #6 Eveliina Närhi #13 Venla Ylälehto #16 Sanni Jämsen and #19 Ida Pasanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.