Takkuja oli enemmän kuin hiuksia päässä

Plokin N2-joukkue kävi kokemassa Kuopiossa 3–0 tappion sunnuntaina. Pelaaja Hilkka Pietiläinen avaa raportissaan pelin kulkua. You can find the English report at the end of the Finnish one.

Lähdimme Plokin N2-joukkueella haastamaan Puijon N2/1-joukkuetta Kuopioon sunnuntaina 23.10.  Joukkueemme kokoonpano oli tänään vajaa, ja se aiheutti haasteita.

Ensimmäinen erä alkoi. Takkuja oli enemmän kuin hiuksia päässä. Pelimme oli hyvin hätäistä, ja tyhmiä virheitä tuli paljon. Erä päättyi vastustajalle 25–14.

Toinen erä ei lähtenyt käyntiin yhtään sen paremmin, ja takkuja ei saatu selvitettyä ensimmäisen erän jäljiltä ollenkaan. Pelifiilistä alkoi kuitenkin jo välillä näkyä kentällä. Silti erä päättyi vastustajalle 25–14.

Kolmannessa erässä aloimme tehdä jo muutamia pisteitä. Vastaanotto alkoi toimia hieman paremmin, joten saimme hyökättyä muutamia hyviä napsuja vastustajan kenttään. Silti tämä ei riittänyt avaamaan takkuja, joten kolmaskin erä vastustajalle (25–15).

Parhaina pelaajina palkittiin tänään meiltä Veera Olkkonen ja vastustajalta Elle Rissanen.

Teksti Hilkka Pietiläinen

There were more tangles than hair

Ploki’s N2 team experienced a 3–0 defeat in Kuopio on Sunday. Player Hilkka Pietiläinen opens up the course of the game in his report.

We went with Ploki’s N2 team to challenge Puijo’s N2/1 team to Kuopio on Sunday 23.10. The composition of our team was lacking today, and that caused challenges.

The first round started. There were more tangles than hair. Our game was very hasty, and there were a lot of stupid mistakes. The set ended 25–14 for the opponent.

The second set didn’t get off to a better start, and the tangles weren’t cleared up at all after the first set. However, the passion for the game started to show on the field at times. Still, the set ended for the opponent 25–14.

In the third set, we already started to score some points. The reception started to work a little better, so we were able to attack a few good snaps in the opponent’s field. Still, this was not enough to get rid of tangles, so the third set went to the opponent (25–15).

Veera Olkkonen from us and Elle Rissanen from the opponent were awarded as the best players today.