Yhdessä uuteen kauteen!

Pihtiputaan lentopallokauden avaus järjestettiin jo toista kertaa peräkkäin yhteistapahtumana, johon osallistuivat mestaruusliigajoukkue LiigaPlokin pelaajat, lentopallolukiolaiset sekä Ploki Pihtiputaan juniorit.

Odotetuin ohjelmanumero oli tälläkin kertaa liikunnallinen rastirata, jossa LiigaPlokin pelaajat ohjasivat pienempiään. Noora Hakosen suunnittelemilla rasteilla tutustuttiin leikkisästi lentopalloon ja -palloiluun ja päästiin niin ryömimään, pomppimaan kuin pompottelemaankin. Mieluisan toimintatuokion kruunasi isojen ja pienten pelaajien yhteinen tsemppihuuto.

Junioripelaajat samoin kuin Plokin maakuntasarjan miesjoukkueen sekä uuden maakuntasarjan naisjoukkueen pelaajat myös pääsivät ilmoittautumaan uudelle kaudelle ja tekemään peliasu- ja verryttelypukutilauksia.

LiigaPlokilla alkaa nyt 20:s pääsarjakausi lentopallon Mestaruusliigassa, ja illan aikana joukkueen pelaajat ja valmentajat esittäytyivät yleisölle. Ennen yhteisen tilaisuuden alkua yleisö myös sai seurata joukkueen avoimia harjoituksia.

Kiitos kaikille mukana olleille sekä Pihtiputaan K-Supermarketille illan sponsoroinnista!

Muistathan, että ehdit vieläkin ilmoittautua mukaan Plokin toimintaan. Löydät yhteystietomme osoitteesta ploki.com

Together towards a new season!

The opening of Pihtipudas volleyball season was organized for the second time in a row as a joint event, in which the players of the championship league team LiigaPloki, volleyball high school students and the juniors of Ploki Pihtipudas participated.

The most anticipated program number was the exercise checker track, where LiigaPloki’s players guided their smaller ones. With the track designed by Noora Hakonen, the junior players playfully got to know volleyball and ball-playing, and were able to crawl, bounce and throw. A pleasant action session was crowned by a joint shout of applause from the big and small players.

The junior players, as well as the Ploki’s men’s team of provincial league and the players of the new women’s provincial team, were also able to register for the new season and order uniforms and tracksuits.

LiigaPloki is now starting its 20th main series season in the volleyball Championship League, and during the evening the team’s players and coaches presented themselves to the public. Before the start of the joint event, the public also got to watch the team’s open training.

Thank you everyone who participated and to Pihtipudas K-Supermarket for sponsoring the evening!

Remember that you still have time to sign up for Ploki’s activities. You can find our contact information at ploki.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.