Sadepäivän peli-iloa kesäpuulaakissa

Plokin perinteisestä kesäpuulaakista sukeutui neljän tasaisen joukkueen rento kisa. Pihtiputaalaisten lisäksi lauantain puulaakissa mukana oli pelaajia Laukaasta, Pyhäjärveltä, Pylkönmäeltä, Viitasaarelta ja Äänekoskelta.

Joukkueiden tasaisuudesta kertoo, että suurin osa peleistä päättyi tulokseen 2–1. Puulaakin alkajaiseksi nimettiin vain joukkueiden kapteenit, jonka jälkeen pelaajat arvottiin joukkueisiin. Kapteeneina olivat Jussi-Akseli Körkkö, Atro Nieminen, Jani Pappinen ja Antti Rasi.

Finaalissa olivat vastakkain Pappisen ja Niemisen joukkueet, joista Pappisen joukkue nousi voittajaksi tuloksella 2–1. Pronssia otti Körkön joukkue, joka jätti Rasin joukkueen neljänneksi luvuin 1–2. Tulospalvelusta vastasivat Plokin valmennus- ja junioripäällikkö Tuire Koljonen ja varapuheenjohtaja Mika Siekkinen.

Seuraava juniorilentopalloseura Ploki Pihtiputaan järjestämä puulaakiottelu pelataan elokuussa alkavalla syyskaudella. Lauantain ottelun joukkueiden kokoonpanot sijoitusjärjestyksessä:

I

Jani Pappinen

Miisa Tavaststjerna

Henna Leinonen

Jari Marttinen

Petri Siekkinen

Petri Myllynen


II

Atro Nieminen

Kateriina Myyryläinen

Roosa Rääpysjärvi

Jere Marjoniemi

Matti Moisala

Seppo Kauppinen


III

Jussi-Akseli Körkkö

Janita Siltanen

Virpi Piippo

Eero Mäkinen

Matti Räihälä

Ossi Pärnänen

 

IV

Antti Rasi

Laura Kumpulainen

Inka Rajala

Teemu Hakonen

Jami Piippo

 

Comments are closed.