C-tytöt taistelivat kauden avausvoittonsa

Lauantaina 5.2 pelattiin C-tyttöjen turnaus Putaanvirran salissa. Vieraat matkustivat läpi tuulen ja tuiskun, Pyrintö C2 Korpilahdelta ja Jalas Jalasjärveltä. Molemmat vastustajat on entuudestaan tuttuja, aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet vieraiden juhlaan. Nyt oli siis revanssin paikka.

Plokin joukkue on harjoitellut tunnollisesti, mutta voittoihin se ei ole aiemmin riittänyt.

Ensimmäinen peli tässä turnauksessa oli Pyrintöä vastaan. Kotijoukkueella koneet käynnistyivät hieman yskähdellen.  Pyrintö pääsi karkaamaan tilanteeseen 3–8, kun plokilaiset vasta heräsivät pelaamaan.  Sitten nähtiinkin kauden parasta peliä, rauhallista ja päättäväistä peliä. Eka erä Plokille 25–17.

Toinen erä alkoi tasaisena, pisteen tai kahden erolla mentiin aina erän puoliväliin saakka, kunnes kotijoukkue painoi kaasua ja päästeli hienolla pelillä erän loppuun asti. Toinen erä päättyi 25–13.

Toisen erän voitolla Ploki varmisti kauden ensimmäisen otteluvoiton, ja se, jos mikä, tuntui hienolta. Kolmas erä olikin sitten Plokin suvereenia suorittamista. Koko erässä vain neljä virhettä! Kolmas erä Plokille 25–10 ja koko peli 3–0.

Voittobiisi soimaan ja ruokaa nassuun, yhden pelin tankkaustauko.

Pelihuumori oli koetuksella

Plokin toinen peli, JaJaa vastaan, alkoi aikataulussa. JaJa tiedettiin kovemmaksi vastustajaksi ja suunnitelmana oli lähteä pelaamaan omaa hyvää peliä ja muistaa edellisestä pelistä hyvät asiat. Lataus meni varmaan Pyrintö-peliin, koska ei ehditty kissaa sanoa, kun tilanne oli vastustajalle jo 14–3. Erä päättyi JaJalle 25–16.

Toinen erä alkoi samoilla lukemilla ja Plokin pelihuumori oli koetuksella. Virheitä tuli, kun taas JaJa päästeli tasaisella hyvällä pelillä toisen erän voittoon 25–12.

Kolmannessa erässä Plokin peli hieman piristyi, ja pääsimme lähelle omaa tasoamme, mutta JaJa porskutteli voittoon. Kolmas erä JaJalle 25–19 ja koko peli 3–0.

Turnauksesta puhtia harjoitteluun

Plokin peli on kauden aikana kehittynyt todella paljon ja lauantaina kairattiin ensimmäinen voitto. Tämä motivoi  pelaajia jatkamaan taas harjoittelua.

Joukkueessa pelasivat Milla Myllynen, Janette Syrjälä, Sanni Siekkinen, Vilma Huikari, Sanni Jämsen, Emilia Pietikäinen, Amanda Syrjälä, Aada Rauhala ja Venla Rauhala.

Kannustuksen kapellimestarina toimi loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut Inka Mäkinen.