Lohkokärjessä on helppo hymyillä

Pihtiputaalainen Ploki on noussut kuluneen syksyn aikana lentopallon naisten 2-sarjalohkonsa kärkijoukkueeksi.

– Meillä on ollut pelillisesti tasaisen hyvä syksy, ja peli on ollut iloista ja hyvätasoista, kertoo N2-joukkueen toinen valmentaja, Plokin valmennus- ja junioripäällikkö Tuire Koljonen.

Koljosen mukaan pelaajat ovat motivoituneita ja tekevät joukkueena hyvä työtä. Jälki on vakuuttavaa, ja esimerkiksi syyskauden kaikki viiden erän pelit on voitettu 3–2.

– Se kertoo, että pelaajien voittamisen halu, itseluottamus ja paineensieto ovat hyvällä tasolla. Pelin lukeminen on yksi tärkeistä kehityskohteistamme jatkossa, Koljonen toteaa ja kertoo joukkueen harjoittelevan kahdeksan kertaa viikossa.

Plokin N2-sarjan kevätkausi käynnistyy 16.1, jolloin pelataan sijoista 1–18. Samassa lohkossa pelaavat Oriveden Lukio/OrPo ja Ylöjärven Ryhti. 2-sarja on naisten lentopalloilussa kolmanneksi korkein sarjataso.

Kotiottelujen katsomossa on Koljosen mukaan vielä paikkoja vapaana eli yleisön kannustusta toivotaan otteluihin entistä enemmän.

Koljosen lisäksi joukkuetta valmentaa Mika Siekkinen. Joukkueen jäsenet ovat Niina Hakonen, Noora Hakonen, Aino Heikkilä, Ilona Hietala, Vilma Hietalahti, Silja Kananen, Aliisa Kähkölä, Titta Laakkonen, Nea Mäkelä, Veera Olkkonen, Emma Pirinen, Inka Rajala, Roosa Rääpysjärvi, Inka Siekkinen ja Emilia Vähä.

N2-sarjan peleistä ilmoitetaan Plokin omien kanavien lisäksi Kotiseudun Sanomien Tapahtumia ja rientoja -palstalla.

Kiitokset syyskauden pelien parhaiden pelaajien palkintolahjoituksista naistenvaatekauppa Koljoselle, S-Market Pihtiputaalle ja Kultakeramiikalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.