Syyskauden viimeinen N2-sarjan voitto Nurmo-pelistä

Sunnuntaina 12.12. pelattiin N2-sarjassa Nurmon Jymyä vastaan kotona. 

Peliä ennen joukkueella oli hyvä fiilis lähteä hakemaan syksyn viimeisiä pisteitä sekä nauttimaan pelaamisesta. Päätimme yhdessä voittaa pelin selvästi 3–0 ja pelata omaa hyvää peliämme. 

Ensimmäinen erä sujui meidän hallinnassamme. Erään mahtui paljon omia virheitämme, ja teimmekin myös lähes kaikki vastustajan pisteet omiemme lisäksi. Erässä nähtiin kuitenkin erinomaista vastaanotto- ja puolustustyöskentelyä liberoltamme Emilialta, joka pelasi kokonaisuutena hienon pelin. Ensimmäinen erä meille 25–13. 

Toiseen erään Tuire vaihtoi kentälle keskariksi Ilonan ja Emman hakkuriksi. Erässä nähtiin paljon pitkiä palloja, hienoja onnistumisia sekä omia virheitä. Erä iloisella peli-ilmeellä meille 25–17. 

Aina vaikeaan kolmanteen erään lähdimme hyvällä meiningillä ja päätimme pelin loppuvan tähän erään. Erä oli kuitenkin tasaista pelaamista molemmilta joukkueilta. Erän loppuun Tuire yritti vielä sekoittaa omaa peliämme vaihtamalla kolme pelaajaa kerralla kentälle. Tästä huolimatta erä Siljan hienoilla lyönneillä meille 25–21. 

Koko ottelun fiilis kentällä ja penkillä pysyi mainiona ja pelasimme hyvin yhteen. Näin syksyn viimeinen peli hyvällä pelillä meille 3–0. Parhaana meiltä palkittiin Emilia Vähä, joka pelasi erittäin hyvin kaivaen kaikki pallot nätisti peliin. Vastustajan parhaana palkittiin Iida Mäenpää. 

Tämän ottelun myötä myös kauden toinen lohko saatiin paketoitua ja pääsemme jatkamaan lohkovoittajina kohti kevään pelejä Ylöjärveä ja Orivettä vastaan, kun pelaamme sijoista 1–18!

Kirjoittaja: Veera

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.