N2 otti isänpäivänä voiton kotiin

Sunnuntaina 14.11 pelattiin Haukiputaan Heittoa vastaan Pihtiputaalla.

Pelipäivän fiilis oli hyvä. Ennen ottelua käytiin yhdessä käppäilemässä, fiilisteltiin musiikkia, juteltiin, naurettiin ja sen jälkeen suunnattiin katseet tulevaan peliin.

Ennen peliä päätettiin lähteä pelaamaan omaa hyvää peliä, sillä meillä oli alla edellisestä pelistä 3–1 tappio. Tiedettiin, että pystytään paljon parempaan, ja hyvän alkulämpän kautta lähettiin rakentamaan hyvää kokonaisuutta.

Ensimmäinen erä lähti nihkeästi käyntiin. Silti hyvällä pelifiiliksellä ja äänekkäällä pelillä vietiin erä omiin nimiin. Erässä tuli kuitenkin vähän liikaa omia virheitä. Toinen erä käynnistyi myös huonosti ja omat virheet ratkaisivat, joten tämä erä siis vastustajalle.

Erätauolla päätettiin, että nyt me aletaan pelaamaan ja jätetään turhat virheet pois. Laitettiin juna niin sanotusti kulkemaan. Seuraavat kaksi erää vietiinkin hyvällä ja raivokkaalla pelillä itselle. Aggressiivisella syötöllä ja hyökkäyspelillä päästiin hyville apajille. Tuuletettiin kovaa, iloittiin toisten onnistumisista ja puhallettiin yhteen hiileen. Näillä avaimilla voitettiin peli siis 3–1. ✨

Meillä oli ihanasti katsojia, kiitos heille! Isänpäivän kunniaksi kutsuimme myös erikseen kaikki pelaajien iskät paikalle ja isille tarjoiltiin kakkua & kahvia.

Tähän loppuun haluaisin vielä nostaa esille yhden pelaajan, jonka pitelemättömät hyökkäykset ja kierrehypärit oli myrkkyä vastustajalle. Nimittäin Inka Siekkinen paukutteli MAHOTTOMAT 28 pojoa koko peliin. Inka veti koko pelin kovalla asenteella ja pelasi fiksusti. Tämän pelin kovapää oli siis Inka. ❤️‍🔥

Kirjoitti sydämellä  Noora #12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.