A1 nappasi kolme 2–0-voittoa Kauhajoelta

Aamu alkoi vallan mainiosti, lähdimme matkaan vain noin 30 minuuttia myöhemmin kuin oli tarkoitus, kun viimeisetkin unikeot saatiin heräteltyä matkaan. 

Ensimmäinen peli pelattiin Plokin A2 joukkuetta vastaan melko pikaisilla lämmittelyillä, mutta oma peli sujui siltikin vallan mainiosti ja A1 voitti pelin selkeästi 2–0. Etenkin Roosa Latva-Laturin syöttö puri hyvin, niin kuin koko päivän. 

Toinen peli pelattiin Laihian lujaa vastaan. Voitimme pelin selvästi 2–0. Etenkin Silja Kanasen tykkilyönnit ja Nea Mäkelän kaappitorjunnat olivat erinomaisia suorituksia. Oma peli kulkikin tasaisen vahvasti läpi pelin. 

Kolmas peli pelattiin Karhua vastaan. Peli tuli lopulta meille 2–0, vaikka hetkittäin oma peli meinasikin olla hukassa. Mustista hetkistä kuitenkin selvittiin kun Tuire muistutteli meitä omiin suorituksiin keskittymisestä ja saimmekin hienoja onnistumisia esimerkiksi satasen hyökkäyksistä. 

Pelipäivän erikoisuutena jaettiin myös päivän monsteripalkinto, joka meni Nealle. Hän esitti useamman hienon ja täydellisen kaappitorjunnan, sekä erinomaisia satasen hyökkäyksiä. 

Kaiken kaikkiaan joukkueen peli oli huomattavasti pirteämpää ja tasaisempaa kuin ensimmäisessä tasoturnauksessa, ja kaikilta nähtiin loistavia onnistumisia. Jaksoimme myös pitää hyvän mielen ja kovan kannustuksen päällä koko päivän. 

Teksti: Ella ja Veera

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.