D-tytöille onnistumisia turnauksessa

D-tyttöjen turnaus pelattiin Vihtavuoren uudessa monitoimihallissa sunnuntaina 31.10 , ja turnauksen järjesti Leppäveden Leppä.

Matkaan lähdettiin Pihtipudas-salilta kahdella henkilöautolla, kahdeksan pelaajan voimin.

Tällä kertaa valmentajan hommia hoiteli Tuire ja huoltajana ahkeroi Virpi.

Onneksi aikaa oli reilusti, koska Tuire tyylilleen uskollisena ohjasi ryhmän vanhasta muististaan  Leppävedelle Tiituspohjan koululle, jossa täytyi todeta että “hiljaista on…”. 😂🙈

Osoite tarkistettiin ja matkaa jatkettiin.

Ensimmäinen vastustaja oli PetPet3. Erävoitto taisteltiin mutta PetPet3 oli vahvempi ja vei pelin nimiinsä 2 –1 (20–25, 25–13, 15–9)

Toisessa pelissä verkon toiselle puolelle asteli turnausjärjestäjä Leppäveden Leppä. Jälleen Ploki taisteli hienosti erävoiton, mutta Leppä voitti pelin 1–2 (14–25, 25–20, 10–15)

Päivän kolmas ja viimeinen vastustaja oli Jyle Liberot. Ploki teki hieman muutoksia kokoonpanoon, mikä osoittautuikin hyväksi muutokseksi. Tästä pelistä Ploki kairasi voiton 0–2 (15–25, 14–25)

Valmentajan kommentit:

”Huikea päivä! Ihan jokainen pelaaja sai onnistumisia.

Tavoitteena oli kehittyä pelaajana ja joukkueena, ja siinä onnistuttiin. Peli kehittyi turnauksen edetessä huimasti, ja jokainen pelaaja oli oppinut uusia asioita tai kehittynyt aiemmin opetetussa asiassa. Tästä on hyvä jatkaa ja alkaa valmistautua seuraavaan turnaukseen, joka pelataan 20.–21.11

Tänään joukkueessa pelasivat Assi, Adelina, Inka, Aada, Venla, Ida, Vilma ja Oona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.