2-sarjan kotipelistä tiukka taistelu – ja voitto

Sunnuntaina 10.10 päästiin pelamaan ensimmäinen 2-sarjan kotipeli tällä kaudella.

Vastaan asettui Lohtajan Veikot eli LoVe. Ensimmäisen erän alku mentiin tasaisissa merkeissä, mutta sitten otimme pienen etumatkan.
Sen jälkeen tapahtui pieni notkahdus meidän puolella verkkoa ja teimme omia virheitä, jonka seurauksena LoVe pääsi rinnalle ja ohi. Loppuerä mentiin tasaisissa tunnelmissa vain muutamien pisteiden erolla. Erän viimeisillä pisteillä päätimme, että viemme erän ja voitimmekin erän 25–19.

Toiseen erään lähdettiin voitonkiilto silmissä. Fiilis oli todella hyvä, ja rennolla pelillä saataisiin hyvä erä aikaiseksi. Erään puoleenväliin saakka peli oli todella tasainen, pisteet menivät vuorotellen verkon molemmin puolin. Omia virheitä tuli kuitenkin rutkasti. Meidän eräpallotilanteessa LoVe kuitenkin päätti, ettei erä ole vielä ohi ja he kirivätkin useamman pisteen verran. Lopulta me kuitenkin voitimme erän 25–20.

Kolmannessa erässä omia virheitä tuli edelleen, peli-ilme katosi ja asenne hiipui. Vastustaja tarttui tilaisuuteen ja otti erän itselleen pistein 19–25.

Neljänteen erään keräsimme asennetta, ja erä alkoikin tasaisesti. Ennen erän puoltaväliä LoVe otti kuitenkin etumatkan, jota emme enää saaneet kirittyä kiinni ja vastustaja vei erän jälleen pistein 19–25.

Ottelun viimeisessä erässä molemmat joukkueet halusivat voittaa, se oli selvää. Jokaisesta pisteestä taisteltiin loppuun asti. Erän lopussa tilanne näytti meidän osaltamme jo huolestuttavalta. LoVe johti erää 10–13, mutta otimme tärkeät pisteet meille. Erityisesti Ilona Hietalan hieno torjunta ja viimeinen ässäsyöttö tulivat juuri oikeaan paikkaan! Lopulta veimme erän 16–14. Ja koko pelin erin 3–2.

Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin LoVesta Noora Uunila ja Plokista Inka Siekkinen.

Peli oli meidän osaltamme hieman ailahtelevaa, mutta asennetta ja rohkeutta ei meiltä puutu. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia pelejä!