Sähäköitä syöttöjä naisten 2-sarjan pelissä

Naisten 2-sarjan uuden joukkueen ensimmäinen virallinen peli pelattiin lokakuun alussa Rovaniemellä Wovon 2-sarjan joukkuetta vastaan. Näin pelaajat kertaavat vaiheita, jotka tuottivat lopputulokseksi 3–1.

Matka alkoi aamulla aikaisin jo kello viisi Pihtiputaalta kohti Rovaniemeä. Matkalla nukuimme sekä poimimme kyytiin Titan, Siljan ja Empun. Olimme pelipaikalla hyvissä ajoin ja ehdimme saada jalat mukaan peliin sekä tutustua saliin, joka oli mielestämme liian matala.

Lähdimme nuorta Wovon 2-sarja joukkuetta vastaan ensimmäiseen erään kokoonpanolla Ilona, Nea, Aino, Silja, Inka, Veera ja Emilia. Ensimmäisessä erässä näimmekin hyvää asennetta sekä kovia syöttöjä, joskin myös lukuisia omia virheitä. Katon mataluus aiheutti suuria haasteita, ja lisäksi pelasimme hätiköityä peliä. Ensimmäinen erä meni vastustajalle 25–16.

Toinen erä meille, kolmas erä Wovolle

Toiseen erään Emma tuli hakkuriksi Ainon paikalle ja pääsi näyttämään ensimmäistä kertaa taitojaan naisten sarjoissa. Toisen erän aloitimmekin vahvalla omalla syötöllä ja saimme hyvin vastustajan vastaanottoa rikki sekä pääsimme tuulettamaan lukuisia ässiä. Varsinkin Inka Siekkinen pommitti vastustajaa hypäreillään, jotka olivatkin yksiä päivän parhaista suorituksista. Toisen erän loistelias alku toi koko erään mainion fiiliksen ja erä meille 25–14.

Kolmanteen erään jatkoimme peliä ilman pitkää erätaukoa samalla kokoonpanolla. Kolmannen erän alku olikin kaikista tasaisin. Kolmannessa erässä myös Inka Rajala pääsi näyttämään hyökkäystaitojaan hakkurin tontille. Kolmas erä oli meiltä hätiköityä peliä ja sorruimme myös lukuisiin omiin virheisiin, joten erä meni vastustajalle 25–18.

Jokaiselta nähtiin onnistumisia

Neljänteen erään lähdimme hyvällä asenteella, ja Aino palasi kentälle hakkuriksi. Roosa pääsi liberon tontille näyttämään taitojaan ensimmäisessä naisten pelissään.

Neljänteen erään vastustaja sai lukuisia onnistumisia ja hyviä syöttöjä, jotka vaikeuttivat meidän peliämme. Samalla aloimme hätiköidä ja Tuiren sanoin “pelasimme kuin pallo olisi ollut kuuma peruna”. Tsemppasimme kuitenkin erän loppuun asti, ja hyvä peli-ilme pysyi kentällä. Erä kuitenkin vastustajalle 25–15 ja samalla peli 3–1.

Kokonaisuutena peli oli hyvännäköistä kauden ensimmäiseksi peliksi, ja etenkin yleispelaajat Silja Kananen (17 p) ja Inka Siekkinen (15 p) tehtailivat paljon pisteitä. Pelissä nähtiin myös lukuisia hienoja keskihyökkäyksiä sekä kovia syöttöjä. Jokaiselta pelaajalta nähtiin myös paljon onnistuneita suorituksia ja iloista peli-ilmettä.