Plokilla vilkas kausi – joukkue myös miesten maakuntasarjaan

Kuva: Plokin miesten maakuntasarjan joukkueen treeneihin ehtivät viime viikolla pelaajat Teemu Hakonen (vas.), Jami Piippo, Miko Siekkinen, Ilkka Parviainen ja Petri Myllynen. Muut joukkueen jäsenet ovat pelaaja-valmentaja Jussi-Akseli Körkkö ja pelaajat Anssi Kuha, Panu Puputti, Ossi Pärnänen ja Antti Rasi. 

 

Ploki Pihtipudas aloittaa juniorien uuden lentopallokauden vauhdikkaasti: joukkueita on enemmän kuin vuosiin. Tänä syksynä saatiin kokoon myös maakuntasarjan miesten joukkue pitkän tauon jälkeen.

 Ploki Pihtipudas ry:n junioritoiminta houkuttelee nyt entistäkin enemmän lapsia ja nuoria lentopalloharrastuksen pariin. Tänä syksynä ovat aloittaneet harjoituksensa kaksi A-tyttöjen joukkuetta sekä B-, C-, D- ja E-tyttöjen joukkueet. Plokin kaksi A-tyttöjen joukkuetta ja naisten 2-sarjajoukkue pelaavat tällä kaudella SM-sarjassa. 

Lisäksi Plokin väreissä nähdään nyt miesten joukkue, joka pelaa Lännen aluesarjan Keski-Suomen lohkossa.

– Monen vuoden tauon jälkeen saimme kokoon kymmenen miehen joukkueen maakuntasarjaan. Pelaajat tulevat Pihtiputaalta sekä naapurikunnista, Ploki Pihtipudas ry:n puheenjohtaja Jani Ylälehto toteaa.

Pelaamisen iloa ja tavoitteellinen harrastus

Plokin pitkään tekemä lentopalloilun juniorityö tarjoaa Ylälehdon mukaan paitsi pelaamisen iloa myös monille tavoitteellisen harrastuksen, jossa voi kehittyä jatkuvasti. Kaikenikäisiä pelaajia käy viikoittaisissa harjoituksissa lähikunnistakin.

– Plokissa lentopalloa pääsevät pelaamaan jo mini-ikäiset eli alle kymmenenvuotiaat. Teemme myös yhteistyötä Pihtiputaan lentopallolukion kanssa, ja siellä on hyvät etenemismahdollisuudet niille, jotka haluavat edetä jopa mestaruusliigajoukkue LiigaPlokiin.

Tällä kaudella LiigaPlokissa pelaa kaksi Plokin kasvattia, passari Noora Hakonen ja libero Jemina Pasanen.

– Pystymme tarjoamaan kaikenikäisille pelaajillemme huippuvalmennusta ja -ohjausta. Tälläkin kaudella mukana on innokkaiden ja lahjakkaiden valmentajien ja ohjaajien verkosto, Ylälehto kertoo.

Joukkueisiin voi ilmoittautua edelleen

Plokin valmennus- ja junioripäällikkö Tuire Koljosen mukaan seurassa on nyt enemmän juniorijoukkueita kuin vuosiin.

– Vaikka syksyn harjoitukset ovat alkaneet, joukkueisiin voi ilmoittautua edelleen. Virallisesti kaikkien juniorisarjojen kausi käynnistyy syksyn ensimmäisissä turnauksissa, jotka alkavat lokakuussa, Koljonen muistuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.