Kauden avaus pulppusi pelaamisen riemua

Pihtiputaan lentopalloväen yhteinen kauden avaus houkutteli Pihtipudas-saliin täyden, turvaetäisyyksiä kunnioittaneen katsomon torstai-iltana. Paikalla oli kymmeniä Plokin junioreita vanhempineen sekä mestaruusliigajoukkueen faneja.

Junioreille illan parasta antia oli liikunnallisen rastiradan kiertäminen yhdessä LiigaPlokin pelaajien kanssa. Passari Noora Hakosen suunnittelemilla ja ohjaamilla rasteilla jokainen pääsi käsittelemään lentopalloa – niin syöttämällä, heittämällä kuin pomputtelemallakin. Esterata kannusti hyppimään sekä käyttämään notkeutta ja hoksottimia. Rastipyörityksestä jäi energiaa vielä polttopallopeliin, jossa olivat mukana niin liigapelaajat kuin junioritkin.

Liigapelaajat myös esiteltiin kaikille paikalla olleille, ja ennen yhteisen tilaisuuden alkua he antoivat yleisölle näytteen taidoistaan joukkueen avoimissa harjoituksissa.

Illan pisimmät jonot nähtiin tiskillä, jossa junioripelaajat ilmoittautuivat uudelle kaudelle ja tekivät peliasu- ja verryttelypukutilauksia. Myös uusia nuoria pelaajia saatiin mukaan toimintaan. 

LiigaPloki, Ploki ja lukion lentopallolinja järjestivät kauden avaustilaisuuden yhdessä – kaikkien aikojen ensimmäistä kertaa. Tilaisuus yhdisti luontevasti eri pelaajasukupolvet ja vahvisti yhteistä liikkumisen iloa ja pelaamisen riemua. Tästä on kaikkien hyvä jatkaa kohti uutta kautta.

Kiitos kaikille mukana olleille sekä Pihtiputaan S-Marketille illan sponsoroinnista!

Muistathan, että ehdit vieläkin ilmoittautua mukaan Plokin toimintaan. Löydät yhteystietomme osoitteesta ploki.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.