Lentopalloväki avaa kauden yhdessä – uudet juniorit tervetulleita

Lasten ja nuorten lentopalloiluun erikoistunut urheiluseura Ploki Pihtipudas, liigajoukkue LiigaPloki sekä Pihtiputaan lukion lentopallolinja järjestävät yhteisen kauden avaustilaisuuden torstaina 26. elokuuta Pihtiputaalla. Paikalle toivotaan erityisesti pieniä ja vähän isompiakin pelaajia, jotka voivat vanhempineen tutustua lajiin ja seurojen toimintaan.

Kauden avauksessa esittäytyvät tulevan kauden liigajoukkue ja LiigaPlokin valmennus. Liigapelaajat ohjaavat kävijöitä toiminnallisilla rasteilla, jotka tekevät lajia tutuksi mukavalla otteella. 

– Otamme myös vastaan uusien junioripelaajien ilmoittautumisia joukkueisiin. Kaikki ala- ja yläkoululaiset ovat tervetulleita alkavan kauden pelaajiksi. Tilaisuudessa pelaajat voivat myös tehdä verryttelypuku- ja peliasutilauksia, kertoo Plokin valmennus- ja junioripäällikkö Tuire Koljonen.

Koljonen muistuttaa, että Ploki tarvitsee ensi kaudeksi myös uusia ohjaajia ja valmentajia, ja kaikki kiinnostuneet voivat ilmoittautua tapahtumassa.

Kauden avaustilaisuus järjestetään Pihtipudas-salissa torstaina 26.8. klo 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.