N1-joukkue kohtasi Joen JuJun kotisalissa

Sunnuntaina 8.11. kotisaliimme vastaan tuli Joensuusta JoenJuju. Joukkueessa oli vastassa vanhoja tuttuja vuosien takaa. Peli ei ollu vielä päässyt edes alkamaan kun kohtasimme ensimmäisen ongelman. Eräs pelaajistamme oli niin innokas pallottelemaan, että sai katosta lampunkin puoliksi irti. Tähän liittyvät suunnittelut veivät hieman aikaa.

Pelaamisemme oli hyvin vaihtelevaa. Ensimmäinen erä oli tiukka ja veimme sen lukemin 25-23. Toisessa erässä meidän pelaamisemme taso laski ja vastaanoton kanssa oli erityisesti ongelmia. Erä päättyi vastustajalle 17-25. Toiseen erään saimme hieman parannettua tekemistä, mutta se ei kuitenkaan riittänyt, vastustaja vei sen erän 22-25. Neljäs erä lähti erittäin hyvin käytiin. Saimme oman pelaamisen kulkemaan todella hyvin. Erä oli jo selkeästi meidän, kunnes tuli taas pieni notkahdus. Vastustaja pääsi melkein jo rinnalle. Saimme kuitenkin alun hyvän johdon myötä erän itsellemme lukemin 25-20.

Viimeisessä erässä vastaanoton kanssa oli taas ongelmia ja vastustaja sai hyvän etumatkan. Saimme lopussa kirittyä ihan hyvin, mutta se ei tällä kertaa riittänyt. Vastusta sai erän lukemin 12-15. Saimme kuitenkin viikonlopusta itsellemme yhden sarjapisteen ja paikoitellen pelin omalle tasolla. Tästä on hyvä lähteä valmistumaan muihin peleihin.