N2-joukkue kohtasi kotisalissa LoVen

24.10 lauantaina Pihtipudas-salissa N2-joukkue pelasi Lohtajan Veikkoja eli LoVea vastaan. 

Ensimmäinen erä lähti huonosti käyntiin meidän osaltamme, peli oli huolimatonta ja omia virheitä tuli reilusti, niin että Veikot saivat vahvan boostin omaan peliinsä. Saimme kuitenkin pelistä hyvän otteen Joukon toisen aikalisän jäläkeen. Ja kirimme ohi ja voitimme erän pistein 25-23.
 
Toisessa erässä saimme vahvan etulyöntiaseman Tiksun (Tiia Heikkisen) vahvojen syöttöjen ansioista. Teimme paljon omia pisteitä ja pelasimme loppuun asti hyvällä asenteella ja melonit oli kainaloissa!
Toinen erä myöskin meille pistein 25-12.
 
Kolmanteen erään lähdimme hyvällä sykkeellä ja kunnon taisteluntahdolla. Päätimme että viimeinenkin erä on meille. Omia virheitä erässä tuli pari kpl×6. Kolmas erä taisteltiin kuitenkin virheistä huolimatta loppuun. Voitimme erän pistein 25-17.
 
Päivän parhaana pelaajana LoVelta palkittiin numerolla 13 pelaava Ella Seppä. Ja meijjän omasta joukkueesta palkittiin Tiia “Tiksu” Heikkinen numerolla 28.
 
Terveisin Ilona ja Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.